AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup, Tg. Mureș, 24-25 iulie 2021

Salutare, Bucureștiul doreste o rezervare pentru 3 persoane la Caminul Liceului Agricol in datele de 23 si... 24 iulie in caz ca... :) multumim !

Stim ca inca nu e data de 15.07.2021 dar.... Iasul ar dori sa participe si cu o a doua echipa in formula urmatoare : Eite - Catalin Sumanaru; Open - Gabriel Iacob; Avansati - Mihai Robu si Hobby - Mugurel Ciurlica. N-as fi insistat dar am vazut ca deja sunt mai multe cereri de a doua echipa din alte judete. Multumim anticipat si la buna vedere .

Stim ca inca nu e data de 15.07.2021 dar.... Iasul ar dori sa participe si cu o a doua echipa in formula urmatoare : Eite - Catalin Sumanaru; Open - Gabriel Iacob; Avansati - Mihai Robu si Hobby - Mugurel Ciurlica. N-as fi insistat dar am vazut ca deja sunt mai multe cereri de a doua echipa din alte judete. Multumim anticipat si la buna vedere .
Sunt specificate in regulament criteriile de departajare pentru echipele 2, 3, 4 :)

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Se inscrie echipa Sibiu 1 in componenta : Govoreanu Florin - elite , Barac Marius - open , Manitiu Florin - avansati si Bardas Mark - hobby . Rezerva - Bardas Ioan .

Ce tare e Iasul pe bune ,asteptam și a 3 echipa a Iașiului se vede ca sunt mulți oameni care iubesc acest sport sub Copou,va felicit

Participanții de la Hobby la Iași 1 si Iași 2 nu sunt oficiali. S ar putea sa apara modificări!

Trimis de pe al meu JNY-LX1 folosind Tapatalk

Salutare, vin cu o intrebare . Suceava ar putea veni cu o a doua echipa ?

Back
Sus