Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Sunt specificate in regulament criteriile de departajare pentru echipele 2, 3, 4Stim ca inca nu e data de 15.07.2021 dar.... Iasul ar dori sa participe si cu o a doua echipa in formula urmatoare : Eite - Catalin Sumanaru; Open - Gabriel Iacob; Avansati - Mihai Robu si Hobby - Mugurel Ciurlica. N-as fi insistat dar am vazut ca deja sunt mai multe cereri de a doua echipa din alte judete. Multumim anticipat si la buna vedere .
Stim ca inca nu e data de 15.07.2021 dar.... Iasul ar dori sa participe si cu o a doua echipa in formula urmatoare : Eite - Catalin Sumanaru; Open - Gabriel Iacob; Avansati - Mihai Robu si Hobby - Mugurel Ciurlica. N-as fi insistat dar am vazut ca deja sunt mai multe cereri de a doua echipa din alte judete. Multumim anticipat si la buna vedere .
Avem pregătită și echipa a 3-aCe tare e Iasul pe bune ,asteptam și a 3 echipa a Iașiului se vede ca sunt mulți oameni care iubesc acest sport sub Copou,va felicit
Si a 4a dacă ne supărațiAvem pregătită și echipa a 3-a
Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
Si a 4a dacă ne supărați
Trimis de pe al meu JNY-LX1 folosind Tapatalk
Cătălin părerea mea sa faceți 5 echipe și sa jucați între voi :lol:
Si a 4a dacă ne supărați
Participanții de la Hobby la Iași 1 si Iași 2 nu sunt oficiali. S ar putea sa apara modificări!
Piatra Neamț
Rezerva pt avansați :
Rogin Florin