Emi, gandeste-te ca indiferent cum iese un turneu tot nu e bine. Stiu reactia celui ce face orice pt ca turneul sa iasa bine. Aminteste-ti ca la Brașov cu 260 pers turneul s-a terminat la orele 21, si ce daca...au venit (deabia) astazi Darie Aron (cucuru) si Pop Dan (universal) care au spus ca nu este bine (una alta). Cel putin nu au reusit sa inteleaga ca niciodata nu vor ajunge sa organizeze un turneu A. Si macar daca ar fi fost obiectivi nu ma deranja.
Cum sa spui (Dan Univ) ca noi organizatorii am facut specula cu "felia de paine" !? Poate chiar nu a primit gratis :apa, Mc Donald's, mititei si bere...ceea ce stiu ca toata lumea a primit. Asta ti-e omul, in loc de aprecieri te jigneste si in loc de like iti da un-like.
Eu m-am calmat atunci cand colegii lor (tenis) mi-au spus ce fel de caracter au.
Pune in balanta câta lume va apreciaza si hai mai departe. VA FELICIT pe toti cei care organizati turnee pt AmaTur, si in special pe voi ce ati organizat acest turneu.
Cu respect Gelu
Se pare ca organizatori trebuie sa tina cont de toate problemele care pot aparea si sa le rezolve in timpi f.scurti (cit ai bate din palme),ca sa fie participanti pe deplin satisfacuti,dar participanti pot sa fac ce vor ei.
Cele mai acute probleme care trebuie reglementate.
1.Absentii nemotivatii,care daca faci grupele de cu seara iti creaza probleme,un participant ne acuza ca el a terminat grupa la 12 ca au lipsit 2 jucatori,daca mai faci inscrieri dimineata si completezi grupele netinind cont de poz clasament contravine regulament si nu e bine.
2 Intirzierile dezechilibreaza foarte tare timpi de terminare a grupelor
3 Incercarea de a juca la alte mese care sunt libere pt terminarea unor grupe creaza niste discuti nonsens intre jucatori si organizatori (le stiti bine nu mai amintesc,motive alta culoare alta lumina etc.)
4 Sistemul nou ,neacceptat se pare de nimeni l-am folosit cu singura analiza ,timpul,aproape cu o eroare de 10 minute am prevazut si calculat timpul de terminare al superioarelor,tinind cont de nr de mese disponibile,daca mergeam pe metoda clasica in acele momente sunt sigur ca condensul care a facut indisponibile citeva mese creea debusolada si nemultumiri inzecite,iar nr de grupe indivizibile cu nr de mese ar creea iarasi acelasi dezechilibru de timp intre grupe.
Se pare ca Bogdan Trifu a avut f mare dreptate cind ma spus,ca atita timp cit acesti ,,GIGI CONTRA,, nu vor fi penalizati cumva tot timpul vor exista alti care cedeaza intr-un fel sau altul din rindul coordonatorilor si al organizatorilor care de cele mai multe ori le pare rau ca intra in polemici intre ei sau cu participanti.
Eu nu vreau sa intru in polemici de aceea ori ce actiune o fac sau am planuit ca o fac o si sustin realist,de aceea nu aceept,minciuna ,si vorbele spuse numai sa te afli in treaba ca daca era altfel se-n timpla.
Dragi participanti fiti constructivi,si daca ati sesizat mici nereguli,sesizatile dar cu argumente solide ca sa putem analiza si corecta acele nereguli,dar daca continuati asa,adica destul de nepoliticos fata de cei care macar sau straduit mai mult sau mai putin sa va asigure un sfirsit de saptamina placut,s-ar putea ca intr-o zi incet incet uni dintre ei sa renunte.Si atunci va fi mai bine?Vor aparea alti dar fara experienta si o vor lua de la inceput.Multumesc de atentie.EMI