ÎNCHIS câteva lemne + fete second

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Valabil ce este pe prima pagina

PS : ma bucur ca sunteti multumit domnul Tillinger. Sa o folositi sanatos.

Lemnul Power Defence pleaca la Cluj la phil ( sa-l folosesti sanatos si sa incurci pe cat mai multi :-) )... restil valabil.

Reducere la toate materialele... atat la lemne cat si la fete ( la mai multe bucati cumparate ) ... ca tot a trecut Mos Nicolae :-D :-D

Valabil........5 bucati de fete negre Adidas Tenzone Ultra la 150 Ron/bucata

- - - Actualizat - - -

Vineri si Sambata voi fi in Oradea la toate cele 3 sali de tenis de masă cu toate materialele ( King Pong - Vineri , Oradea Shopping City si Era Shopping Center - Sambata ).... pentru doritori sa aibe banuti la ei :-)

Voi aduce cu mine si lemnele lui Bogdan Roman ( Innerforce ZLC , Innerforce ALC , Viscaria etc.) , 150 de mingi de antrenament Yasaka , fete patrate si decupate Donic Bluefire M1 , Tibhar Evolution MX-P , Tibhar Evolution FX-P.

Valabil ce este pe prima pagina

- - - Actualizat - - -

Marti 22.12.2015 sunt plecat la Bistrița la Turneul B de paletute cu toate materialele :-)

salut victor, in ce stadiu sunt fetele adidas tenzone, nu ai si rosie, ma interesa o pereche in principiu, stima

Victor este plecat la Bistrița. Nu are decat negre, sunt noi in tipla. Stima

La Multi Ani la toata lumea..... m-am intors si eu din vacanta :-)

PS : Actualizare anunt

- - - Actualizat - - -

Ultimele 2 bucati de Adidas Tenzone Ultra, negre Pret : 130 RON - super reducere ( lichidare de stoc )

- - - Actualizat - - -

PS : fetele Adidass sunt patrate :-)

Anuntul de pe prima pagina valabil cu urmatoarele materiale ramase:

Lemne:

->Butterfly Finewood Off-, FL, Nou, Pret: 160RON
->Butterfly Grubba Pro All-, FL, Nou, Pret: 130RON
->Killerspin Diamond Cq, ST, Nou, Pret: 300RON

Fete patrate:

->1 Bucata Donic Bluefire M1 - Rosie, Grosime burete: 2,0 mm Pret:120 RON/Bucata

Fete second:

->1 Bucata Donic Easy-Slick - Neagra ( 1,9 mm ) Fata Antispin ( adica nu prinde efect ) Buretele arata impecabil , Dimensiune: 146/157 Pret: 30Ron - Uzura 7/10

Anunt valabil cu materialele de pe prima pagina.

Ultima editare:
Adaug la vanzare:

Lemnul : TSP Balsa 4.5 All, Nou, Pret: 140 RON

Fete : O bucata Butterfly Sriver FX, Stare buna, Pret: 90 RON

Restul de pe prima pagina valabil. :-)

- - - Actualizat - - -

Poze Butterfly Sriver FX :

Adaug la vanzare lemn Palatinus OSP Virtuoso+ Off-, Maner: FL ( concav ), Greutate: 88grame, Lemnul arata impecabil, nu are lovituri sau atingeri pe cant ( jucat 2-3 saptamani ) Pret fix: 280RON ... sau schimb cu Lemne care au acelasi pret ( + diferenta din partea mea ), si sa arate aproape la fel cu lemnul meu. Poze lemn:

- - - Actualizat - - -

Butterfly Innferforce ZLCarbon, Maner: ST ( drept ), Fluture argintiu, Nou Pret: 500RON - Usor negocabil

Butterfly Liu Shiwen, Maner: FL ( concav ), Fluture argintiu, Nou Pret: 500RON - Usor negociabil

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus