Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Si inca ceva...am citit mai demult printr-un topic pe-aici pe forum, ca cineva care a dat cu Nittaku Septear avea impresia ca nu vibreaza si dupa ce a dat cu un lemn cu carbon in el a ajuns la concluzia ca totusi Septear-ul vibreaza...nu sunt 100% sigur, dar e posibil sa fie VISCO (Aurel Onut) persoana in cauza.
Cred ca si-a cumparat zeci de lemne de atunci pana acum...Bafta si sa ne zici ce ti-ai luat pana la urma
Chestia cu vibratia a fost dezbatuta intens acum aproximativ 2 ani, in procesul de invatare si perfectionare a loviturilor poate ajuta deoarece se face o asociere subconstienta intre ce vibratie a simtit mana la impactul mingiei cu paleta si cat de bine sau de prost a mers lovituraNu am avut deloc intentia de a lua pe cineva la misto, daca tot e deschis topicul asta eram curios de ce si-ar achizitiona cineva un lemn care vibreaza?, care e avantajul unui lemn care vibreaza in detrimentul unuia care nu vibreaza
) ... n-am vazut cand a fost initiat postul.. e tare... omul poate s-a lasat de tenis intre timp...
![]()
Genial!DE CE VIBREAZA PIFTIA DE PORC?