Cred ca ati vrut sa spuneti durata,nu amplitudine(care este influentata de forta impulsului aplicat).Durata vibratiilor este micsorata de materiale compozite precum arylate,zylon sau de un lemn moale ca balsa.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Si inca ceva...am citit mai demult printr-un topic pe-aici pe forum, ca cineva care a dat cu Nittaku Septear avea impresia ca nu vibreaza si dupa ce a dat cu un lemn cu carbon in el a ajuns la concluzia ca totusi Septear-ul vibreaza...nu sunt 100% sigur, dar e posibil sa fie VISCO (Aurel Onut) persoana in cauza.
Cred ca si-a cumparat zeci de lemne de atunci pana acum...Bafta si sa ne zici ce ti-ai luat pana la urma
Chestia cu vibratia a fost dezbatuta intens acum aproximativ 2 ani, in procesul de invatare si perfectionare a loviturilor poate ajuta deoarece se face o asociere subconstienta intre ce vibratie a simtit mana la impactul mingiei cu paleta si cat de bine sau de prost a mers lovituraNu am avut deloc intentia de a lua pe cineva la misto, daca tot e deschis topicul asta eram curios de ce si-ar achizitiona cineva un lemn care vibreaza?, care e avantajul unui lemn care vibreaza in detrimentul unuia care nu vibreaza
) ... n-am vazut cand a fost initiat postul.. e tare... omul poate s-a lasat de tenis intre timp...
![]()
Genial!DE CE VIBREAZA PIFTIA DE PORC?