Caut un lemn care sa vibreze

Recomand Jonyer Hinoki Special. Cinci straturi lemn Hinoki, grosime 6.1 si are o vibratie deosebita. Cu fetele Blufire M2 lemnul are o viteza deosebita si un control excelent.

un lemn care vibreaza este mai lent, mai iertator cu loviturile gresite ( cel putin cu distanta ) si ofera mai mult spin dar se pierde din viteza, forta iar directia devine cel mult aproximativa!

Imi place ca s-a incins subiectul deschis acum 2 ani si a revenit in actualitate ... :) Reiterez si eu ca lemnele de Hinoky (Jonyer, Septear s.a.) au o vibratie foarte placuta. Combinate cu fețe cu burete mediu sau mediu-tare sunt rapide si controlabile. Bafta tuturor!

Salut dragi colegi... Mersi pentru ajutorul dat pe atunci cand am pus acest anunt ami era jena sa spun ca eu am nevoie de un asa lemn care sa vibreze si ca eu sunt partial nevazator si cine ma vzut pe la concursuri au vazut acest lucru, cred ca stiti ca nevazatori au simturile foarte dezvoltate si eu pot sa spun la fel mai ales ca lucrez ca si maseur ...
Acum pot sa spun ca am incercat foarte multe lemne si nici acum nu pot sa spun ca am gasit ceva special si inca tot mai caut adica mai incerc palete cand mai merg la concursuri sa vad ce simt are...
Si vreau sa stiti nu ma-ti suparat cu nimic si acum pot sa spun ca daca joci tenis tot tipul si faci antrenament inveti din ce in ce mai bine mai de mult ami era teama sa joc cu persoane care erau foarte buni acum nu mai am acesta problema joc si asa invat...
Sanatate pt totii !!! Sa fiti fair-play si sa respectati ceilalti participanti la joc...:thumbup::thumbup::thumbup:

Ultima editare:
Frumoasa discutie, mersi domnului Cornel pentru ca a readus in atentie o lectura interesanta. O sa imi exprim si eu parerea, nu pentru a fi de ajutor domnului leo33 care probabil si-a gasit lemn ci altora care cauta acelasi lucru.
Studiul mentionat de domnul cezarhtnnu(tabelul cu lemne si frecvente) mi se pare ca induce in eroare avand in vedere subiectul discutiei. Cred ca volumul (masurat in decibeli) conteaza mai mult la o vibratie decat frecventa (masurata in hertzi) pentru a simti ca o paleta vibreaza.
Hertzii iti arata doar cat de jos sau de ascutit e un anumit sunet. De exemplu o octava e compusa din notele Do, Re, Mi, Fa, Sol, La. Nota "La" are o frecventa mai mare decat "Re" din aceeasi octava. Asta nu inseamna ca se aude mai tare.
Din experienta mea o Balsa Carbo X5(carbon) vibreaza mult mult mai putin decat o Yasaka Extra(all wood). Le am pe amandoua si Yasaka Extra vibreaza bine, pe cand balsa Carbo pare moarta probabil pentru ca are carbon.
Totusi in tabelul domnului cezarhtnnu avem:
Butterfly BalsaCarbo X5 1659 75
Yasaka Extra 1251
Daca ar fi sa ne luam dupa numarul de herti ar trebui ca Balsa Carbo sa vibreze mai tare ceea ce clar nu e adevarat. Numarul de herti ne arata doar cat de ascutit-inalt e sunetul.
Alte lemne care vibreaza bine cu care am dat: Lemnele de la domnul Levi, Galaxy W6.

Ultima editare:
Epigrama! Ce ti doresc eu tie,dulce Romanie, Dulce ca parfumul unui vechi serbet, NU MAi BEA TARIE,nu manca PIFTIE ,fiinca toate astea duc la ........DIABET!:D
- - - Actualizat - - -
VIBRATIE,CONTESTATIE,INVITATIE,ANTRENAMENT, SI NU IN ULTIMUL RAND KIFTIE CU K !:wtf:
- - - Actualizat - - -
Doar hotie au in gand, NU se tem de puscarie,numai oameni de rand,TREMURA CA O PIFTIE!
- - - Actualizat - - -
CE DUBLURA 84 CINE O FI CLAUDIU ? CARE....VIBREAZA EU VAD AVATAR 2.;)

Frumoasa discutie, mersi domnului Cornel pentru ca a readus in atentie o lectura interesanta. O sa imi exprim si eu parerea, nu pentru a fi de ajutor domnului leo33 care probabil si-a gasit lemn ci altora care cauta acelasi lucru.
Studiul mentionat de domnul cezarhtnnu(tabelul cu lemne si frecvente) mi se pare ca induce in eroare avand in vedere subiectul discutiei. Cred ca volumul (masurat in decibeli) conteaza mai mult la o vibratie decat frecventa (masurata in hertzi) pentru a simti ca o paleta vibreaza.
Hertzii iti arata doar cat de jos sau de ascutit e un anumit sunet. De exemplu o octava e compusa din notele Do, Re, Mi, Fa, Sol, La. Nota "La" are o frecventa mai mare decat "Re" din aceeasi octava. Asta nu inseamna ca se aude mai tare.
Din experienta mea o Balsa Carbo X5(carbon) vibreaza mult mult mai putin decat o Yasaka Extra(all wood). Le am pe amandoua si Yasaka Extra vibreaza bine, pe cand balsa Carbo pare moarta probabil pentru ca are carbon.
Totusi in tabelul domnului cezarhtnnu avem:
Butterfly BalsaCarbo X5 1659 75
Yasaka Extra 1251
Daca ar fi sa ne luam dupa numarul de herti ar trebui ca Balsa Carbo sa vibreze mai tare ceea ce clar nu e adevarat. Numarul de herti ne arata doar cat de ascutit-inalt e sunetul.
Alte lemne care vibreaza bine cu care am dat: Lemnele de la domnul Levi, Galaxy W6.
E corect tabelul, pt. ca simtim mai bine vibratiile la frecvente joase. De-asta pare ca Balsa Carbo nu vibreaza. In plus, cred ca lemnele care vibreaza la frecventa inalta, au o amplitudine mai mica a vibratiilor (produsa de contactul cu mingea) decat cele care vibreaza la frecventa joasa. E nevoie de mai multa energie pt. a produce o vibratie de frecv inalta.

daca vrei sa te simti conectat la priza incearca ysk extra 3d. eu unul nu stiu un lemn sa vibreze cum este e3d

Back
Sus