Ce tip de maner preferati ?

• Autor subiect Autor subiect vali
  • Dată creare Dată creare

Ce tip de maner preferati ?

• Total voters
    159
Re: Ce tip de maner preferati ?

am tinut in mana si un lemn cu manerul drept, si sincer, nu prea vad diferenta intre FL-M si ST, doar ca parca cel concav sta putin putin mai "turnat" decat cel drept.

Prefer FL master si lemnul tinut invers :)

zic ca nu se poate juca la un nivel inalt cu el ,doar de distractie

E mai greu cu revenirea la priza "normala", dupa servele cu paleta tinuta ca o farfurie. Esti obligat sa nu parasesti acea priza niciodata.

eu tocmai am facut dintr-un maner AN unul ST + overgrip subtire si sunt bucuros de decizie. daca obisnuiesti sa schimbi priza pe paleta, consider ca este mai bun st.

Super mustata. Tepes ar fi invidios :!:

Desi pana acum am jucat cel mai mult cu manerul ST am vazut ca in ultima perioada de timp nu ma mai deranjeaza nici FL Legend cu conditia sa fie putin "scobit", sa lase articulatia cat mai lejera (gen Korbel SK7). Interesant e si faptul ca desi ST-ul te ajuta sa lovesti mai puternic cu reverul pe aceiasi parte ai o mai buna stabilitate cu FL. Am vazut recent niste filmulete cu copii din China care se antrenau la un centru de juniori si toti aveau fie priza toc fie FL, daca nu ma insel Legend. Nici dintre jucatorii lor de top care folosesc priza europeana nu folosesc maner drept, cel putin eu eu nu prea am vazut vre-unul cu ST. Ori fi stiind antrenorii lor ceva... :wink:

Manerul ST e bun pentru noi,aparatorii,care rotim mereu paleta in mana.De fapt,marea majoritate a lemnelor devensive sunt ST,tocmai din acest motiv.

Dintre jucatorii de top majoritatea europenilor joaca cu ST , in skimb asiaticii prefer FL. Cred ca e ceva in legatura cu marimea palmei.

Prefer Flared Handle "Master", desi acum joc cu Straight de aproape un an de zile si trebuie sa recunosc, nu'i rau. Am incercat recent un "sentiment" de la Yasaka, mai exact Gatien EXTRA. Bine'nteles manerul va fi ... Flared Master. :wink:

Prefer Maner drept. Mi se pare mult mai mobil in mana. Acum mi-am luat un Donic Dotec. Pentru inceput mi se pare foarte bun manerul. Dar voi vedea pe parcurs, daca reusesc sa ma obisnuiesc cu el (manerul).

Manerul drept e cel mai indicat celor care nu au o priza fixa pentru ca iti da posibilitatea schimbarii unghiului paletei in timpul jocului.

Eu as vota pentru oricare FL , ST, AN mai putin penhold.
Corean sau japonez nu am avut in mana dar cred ca e interesant.
am mai vazut ceva paleta cu maner ca si de pistol la aia sigur nu as vota.

Back
Sus