Cele mai bune mingii***? Raport calitate pret?

Re: Cele mai bune mingii***? Raport calitate pret?

teodorus29 a spus:
double fish 3* sunt bune dar multe din ele sunt ovale
N-am patit chestii de astea cu ele.Cine stie ce lot o fi fost.

vali a spus:
N-am patit chestii de astea cu ele.Cine stie ce lot o fi fost.
Exact asta e problema cu materialele si mingiile chinezesti, trebuie sa ai noroc. Pot sa fie foarte bune sau pot sa aiba defecte si atunci renunti la toate.
Eu pun la dispozitia doritorilor un Nittaku *** nasol. Sesizarea a fost facuta de 4 jucatori diferiti.
Dau la schimb cu un Butterfly *** cu defect similar :) :biggrin: :crazy: :lol:

Am primit de la dl.Tibi mingi Donic*** si mi se par excelente ! Am impartit vreo 10 la toti si dam in ele la greu, sa vedem cat tin. Incercati cu incredere (4 lei/buc).

Eu inca raman fidel mingilor TSP***,care se gasesc mai greu si in general nu prea sunt folosite.Eu am cumparat o cutie de 12 mingi adusa din GERMANIA,saritura este normala,corecta.Va sfatuiesc sa le incercati.

Cred ca am sa cumpar o cutie de Nittaku*** pentru antrenamentul de zi cu zi, deoarece toata lumea spune ca sunt durabile, si o cutine de BTY***, cu care sa joc la "ocazii". Va multumesc tututror pentru raspunsurile date!

MIngile de la Donic de asemenea sunt foarte bune. Chiar si cele de antrenament. Daca nu vrei neaparat 3 stele , merge sa iei DONIC Coach de training. Sunt rugoase , durabile , rotunde si IEFTINE.
Ia cateva 3 stele cu care sa joci in meciuri "oficiale" si o punga mare de training.Vezi pe forum - Tibi , Valigti ...

Multumesc Vali. Asa am sa fac...

mingi 1 star: yasaka 40+la 2.5 ron bucata (viva sport), mi se par o alegere f buna. saritura, spin, tin ceva timp.
neajunsul (pentru unii poate) e ca sunt ceva mai usoare, iar unele dintre ele nu-s perfect rotunde.

la cele de 3 stele, din ce am jucat eu si mi-au placut, as alege doua mingi: nittaku 3 stele (11-12 ron buc.) si stiga perform (25 ron/3 mingi). astea doua au saritura corecta, spin acceptabil avand in vedere ca-s de plastic dar si durabilitate in timp, ceea ce mi se pare un aspect la fel de important.

Chiar nu remarca nimeni eroarea grava "mingii" ?
Imi cer scuze pentru eroarea grava adusa limbii române. Ce ne-am face fără oameni ca dumneavoastră, ce stau pe forum doar ca sa corecteze greșelile gramaticale ale altora... Poate va dați cu părerea, daca tot ați postat, ca sa fiți on topic, si despre calitatea mingiilor... Păreri personale, nimic altceva...

Trimis de pe al meu D6603 folosind Tapatalk

Pentru mingile 3 stele,dpdv raport pret/calitate cele mai ok ar fi Joola .Nitakku sunt nemaipomenite dar au un pret prohibitiv.
Pentru jucatorii angrenati in campionat FRTM(Fortus Călărași,d ex) cateva seturi de mingi Tibhar 3 stele cu care sa va antrenati inainte de tur/retur este un must have

Am folosit Dhs 40+, Nittaku Premium 40+, Dhs D 40+, Xushaofa. Intr-adevar Nittaku mi s-au parut cele mai bune, dar sunt foarte scumpe. Xushaofa si DHS sunt ceva mai ieftine, dar si mai usoare ca greutate. Oricum fata de acum un an si ceva cand, in functie de producator fiecare minge sarea diferit, astazi diferentele dintre mingi sunt mult mai mici.

Am adus la sala ...vreo 12-13 marci de mingi 3 stele plastic -nu le dau numele la toate dar se stiu ele-inclusiv chinezarii tip dhs xushaofa...cam tot ce exista pe piata din Romania....si le-am testat timp de 10 ore saptamana trecuta.Am fost 12 jucatori ...curiosi...sa vedem totusi ce-i de ele.....
Clasamentul primelor 3-putem spune ca la egalitate....dupa voturile noastre......Tibhar,Joola Nittaku-s-au distantat de restul....dezamagirea mare a fost mingea xushaofa-la care i s-a facut mare reclama....foarte usoara si dubioasa........Sigur se discuta ca toate mingile din plastic se fac nu stiu unde prin China,,,,...etc...etc.....totusi sunt mingi 3 stele mai bune si altele foarte proaste .....!!!!!!!SPOR LA joc.....chiar si cu celuloid......:D

Si Andro nu ați avut, de nj întra in clasamentul dvs? Mie mi s-a părut ca noile andro sunt la același nivel cu nittaku premium, si mai bune ca noile stiga...

Si Andro nu ați avut, de nj întra in clasamentul dvs? Mie mi s-a părut ca noile andro sunt la același nivel cu nittaku premium, si mai bune ca noile stiga...

In primul rand vreau sa spun faptul ca nu facem reclama la nicio firma....adica la toate turneele noastre in ultimii 5 ani-peste 30 de concursuri....!!!!!! ne-am cumparat mingile de pe piata libera nu am fost niciodata sponsorizati de cineva...deci nu am avut niciun interes sa avantajam pe cineva.Pur si simplu am facut un experiment foarte interesant care a meritat ....iar la final am supus la vot...Din cate imi aduc aminte mingile Andro si Stiga au avut cate un vot.....dupa parerea mea sunt mingi OK......dar per total clasamentul a fost stabilit dupa voturile noastre si nu inseamana ca este cel mai corect clasament care exista!!!!!!

P.S O sa incerc sa gasesc foaia cu clasamentul complet......si mingile TSP sunt ok.......au fost la un pas sa intre in top 3.....mie mi-au placut cel mai mult mingile Tibhar pe care le-am incercat prima data anul trecut la Strasbourgh -la Eurominichamps unde au fost mingile oficiale....!!!!!...am si cumparat vreo 3-4 baxuri de la reprezentantii Tibhar Franta....care erau prezenti cu un stand enorm ....

Ultima editare:
Mie mingile tibhar mi s-au părut ușoare si moi... Si nu este doar părerea mea, ci si a colegilor de la sala... Nu am încercat sa fac vreo reclama ascunsa, daca asa a părut, a fost doar părerea mea personala...

Salutare.

Vin și eu cu câteva observații despre mingi. Fiind începători, "ramele" și "smash-urile de frustrare" sunt "rare, da' mai dese, așa", și destul de multe mingi au ajuns "pe veșnicele plaiuri ale v?nătorii" :D

Bune de antrenament (cam ușoare, dar sar bine și rezistă) sunt Butterfly-urile "negre" G40+, cum e cea din poza asta.

Subscriu la ce-a spus @Red1978 despre mingile Yasaka. Despre Nittaku ***, însă... două "decedate" după trei ședințe de 4 ore fiecare. Idem Xiom *** (cele fără âmbinare - astea).

De acord cu @Claudiu84 - Tibhar-urile mi s-au părut foarte ușoare. Donic-urile *** - mult mai OK. Ambele sunt rezistente.

"Chinezoaicele" Xushaofa și Huieson - chiftele. Primele sunt ușoare și se sparg repede, celelalte - sar destul de aiurea, plastic ușor ?ngălbenit (o fi fost vechi, naiba știe), se sparg repede ("țin" 10-12 ore). Am mai "dat" și în niște DHS-uri 1* de antrenament - astea au fost ceva mai rezistente (20-25 ore).

Tot la capitolul "chinezării", un set de Sanwei (seamless, 40+, ***, ITTF approved) e pe drum - să vedem ce le poate capu'. O să iau și niște 729 (40+, ***, ITTF approved) - cine știe...

Back
Sus