AmaTur: Turneu A+ Cheile Grădiștei, jud. Brașov, 7-8 august 2021

Bună ziua!

Vă informez că la acest turneu se respectă strict regulile privind dovezile anticovid (test negativ sau certificat vaccinare). Pentru eventualele surprize am luat �n calcul testarea rapidă la fața locului cu 25 lei/test, �n limita a 50 pers, dar să nu vă așteptați să �ncepem turneul la ora stabilită, intru-cat cei care nu au dovada pregătită au de asteptat, nu pot să estimez c�t. �n concluzie rog �nțelegere si răbdare.
Repet, nu se intră �n sală fără o dovadă anticovid. In sală se intră numai după ce primiți brățara specifică participării la acest turneu.
Se ia în considerare dovada că am avut covid in ultimele 6 luni sau este obligatoriu să am test negativ / certificat vaccinare?

Trimis de pe al meu GM1900 folosind Tapatalk

Multumim ptr wild card ul de la avansati ,ptr Mark. Sincer cum nu ne cunoastem deloc(la Tg. Mureș v am spus cine sunt si ptr ce va deranjez) si nu avem nici un fel de prietenie ,nu m am asteptat sa primeasca wild card chiar daca mi ati promis ca incercati sa rezolvati situatia.Aveti tot respectul meu,mulltumesc!

Se retrag de la categoria open Toader George și Toader Valentin și se înscriu la Elite ,deci
Toader George Elite
Toader Valentin Elite

Se ia în considerare dovada că am avut covid in ultimele 6 luni sau este obligatoriu să am test negativ / certificat vaccinare?

Trimis de pe al meu GM1900 folosind Tapatalk

Este bună si dovada că ati avut covid, numai să fie în termen valabilă

Mulțumesc frumos in numele meu si al Raissei pentru wild card-urile acordate! Ne bucuram foarte mult ca vom avea ocazia sa participam la acest turneu! Speram sa fim la ?nălțime!

Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk

Sigur! Și cu wild card și fără, Cheile Grădiștei se situează cam la 1300 m altitudine,:drunk::drunk:

Back
Sus