Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Se ia în considerare dovada că am avut covid in ultimele 6 luni sau este obligatoriu să am test negativ / certificat vaccinare?Bună ziua!
Vă informez că la acest turneu se respectă strict regulile privind dovezile anticovid (test negativ sau certificat vaccinare). Pentru eventualele surprize am luat �n calcul testarea rapidă la fața locului cu 25 lei/test, �n limita a 50 pers, dar să nu vă așteptați să �ncepem turneul la ora stabilită, intru-cat cei care nu au dovada pregătită au de asteptat, nu pot să estimez c�t. �n concluzie rog �nțelegere si răbdare.
Repet, nu se intră �n sală fără o dovadă anticovid. In sală se intră numai după ce primiți brățara specifică participării la acest turneu.
Se ia în considerare dovada că am avut covid in ultimele 6 luni sau este obligatoriu să am test negativ / certificat vaccinare?
Trimis de pe al meu GM1900 folosind Tapatalk
Se ia în considerare dovada că am avut covid in ultimele 6 luni sau este obligatoriu să am test negativ / certificat vaccinare?
Trimis de pe al meu GM1900 folosind Tapatalk
Mulțumesc frumos in numele meu si al Raissei pentru wild card-urile acordate! Ne bucuram foarte mult ca vom avea ocazia sa participam la acest turneu! Speram sa fim la ?nălțime!
Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk