CLUJ-NAPOCA: În fiecare Miercuri (ora 18:00) - Turneu LAMONT

Sunt perfect deacord ca Tibi e cel mai bun dintre noi. Nu contest asta, l-am vazut jucand in Amatur. Totusi consider ca regulile nou refacute ar trebui respectate in totalitate.

Valoarea reala a participantilor e stabilita de organizator pe baza
  • mediei punctelor pentru luna anterioara si saptamanile anterioare turneului din luna curenta,
  • clasarii in Amatur si
  • evaluarii sale subiective.

Face parte din regulament si bullet-ul marcat. Nu am cum sa elimin criteriul subiectiv din evaluare. Punctele sunt ok cand reflecta valoarea. Poti spune ca Tibi e de locul 6? Vreau ca folosind cele 3 metode de evaluare sa determin o valoare cat mai apropiata de cea reala (ma refer la ordinea valorii in lista inscrisilor).

Datorita clasarii slabe din turneul de saptamana trecuta l-am pus rezerva 1. Cunoscandu-i valoarea reala, l-am provocat sa castige turneul de azi.
Consider ca am procedat corect...

Sunt perfect deacord ca Tibi e cel mai bun dintre noi. Nu contest asta, l-am vazut jucand in Amatur. Totusi consider ca regulile nou refacute ar trebui respectate in totalitate.

Ultima editare:
IN TURNEUL DIN 20-03-2019,HOTARATI-VA cine a castigat meciul dintre OVIDIU TOFENI si SAVA.

Salut,

Gasiti pe site rezultatele, clasamentul si situatia inscrierilor pentru saptamana viitoare.

In media punctelor pe ultimele 2 luni am adaugat cate un punct pentru fiecare participare. Asta pentru a nu oferi un avantaj nemeritat jucatorilor ce au obtinut multe puncte in turneele cu nivel valoric mediu.

Iosif Fodor a absentat fara sa ma anunte, drept pentru care l-am penalizat cu 100 puncte si pozitia de ultima rezerva in lista inscrisilor pentru urmatoarele 4 saptamani.

Cu Paul Oltean am avut o problema de comunicare, emailul in care i-am confirmat inscrierea neplecand din contul meu. Ca atare nu s-a prezentat la turneu. Pe viitor voi suna sau voi solicita confirmare prin SMS, ca sa evit situatiile de acest gen.

Tibi mi-a spus ca mai participa o singura data, dupa care pleaca la tara pentru o perioada indelungata (n-am intrebat cat). Paul poate veni in medie o data la 2 saptamani, deci nu va ocupa loc permanent.

Pe viitor nu voi mai accepta participari pasagere, ca si cea a lui Tibi de acum. Voi solicita angajamentul de-a participa in mod constant 3-4 luni consecutiv.

O zi placuta.
Tudor

Ultima editare:
Salut,

Fac din nou un sumar al regulilor de stabilire a prioritatii la inscriere, intrucat am modificat ceva la el.

Criteriile de departajare pentru cei ce au participat la turneu in ultimele 3 luni calendaristice sunt:
  1. Media punctelor pe ultimele 3 luni calendaristice in turneul Lamont + dublul numarului participarilor din acea perioada (2 puncte pentru fiecare participare). Exemplu: daca ai o medie de 10 si ai participat de 12 ori, numarul total al punctelor va fi 32.
  2. Numarul participarilor in ultimele 3 luni calendaristice la turneul Lamont, in caz de egalitate de puncte.
Ele vor fi aplicate in ordinea indicata.

Pentru cei ce nu au participat la turneu in ultimele 3 luni calendaristice se aplica urmatoarele criterii, in ordinea indicata:
  1. Evaluarea subiectiva a organizatorului, pentru jucatorii pe care ii cunoaste.
  2. MP-ul din Amatur si recomandari pentru ceilalti.

Daca aveti idei de imbunatatire ale acestor reguli va rog sa ni le impartasiti. Voi evalua orice propunere si o voi include in algoritmul de calcul daca mi se va parea benefica.

O zi placuta.
Tudor

Ultima editare:
Salut! Saptamanile 8-12 si 23-26.04 voi fi in Cluj. Daca o sa fie loc as dori sa particip si eu la campionat in cele doua miercuri. Multumesc.

Salut Ciprian,

Te-am trecut Rezerva 2 pentru miercurea viitoare. Daca se retrag 2 jucatori te anunt.

Conform noului regulament, ordinea la inscriere e cea data de suma dintre media punctelor pe ultimele 3 luni si triplului numarului participarilor din perioada respectiva. Ca sa-ti asiguri locul de titular trebuie sa participi macar 1 data pe luna si sa ai rezultate bune. Poate fi insuficient sa vii o singura data si sa castigi turneul.

E ok asa?

Weekend placut.
Tudor

Salutare tuturor!
am facut o ruptura musculara si voi lipsi, din pacate, un interval cuprins intre 6 si 8 saptamani :(
Spor la joc! O sa anunt cand voi putea reveni in turneu

Salut,

Imi pare foarte rau ca te "pierdem" temporar si sper sa-ti treaca mult mai repede decat estimezi.

Salutare tuturor!
am facut o ruptura musculara si voi lipsi, din pacate, un interval cuprins intre 6 si 8 saptamani :(
Spor la joc! O sa anunt cand voi putea reveni in turneu

Back
Sus