CLUJ-NAPOCA: În fiecare Miercuri (ora 18:00) - Turneu LAMONT

E o idee.

Poate ca ar trebui calculata media pentru 6, 7 si 8 si sa se aplice dupa caz cea potrivita. Nu stiu daca e ok sa dau coeficient 2 cand se inscriu doar 6 jucatori, toti din top 8. Poate ca 2 din cei 6 sunt clasati pe locurile 7 si 8. Cand sunt 6 raportam la top 6, cu 7 la top 7 si 8 la top 8. Trebuie tinut cumva cont si de faptul ca se joaca mai putine meciuri decat cu 8 participanti, deci dificultatea turneului scade putin.

La momentul actual media primilor 8 este 15.88 iar primilor 6 este 16.64, media primilor 4 + 7 +8 este 16.41. Asta ar insemna sa ai un coef de 1.95(calcul bazat pe primii 6) in loc de 2(bazat pe primii 8). Asta e worst case scenario. Eu zic ca putem sa lasam asa cum e mai ales ca nu cred ca o sa avem situatia asta.
Poate as umbla la punctele pt primele locuri in caz de participare redusa. Turneu in 7 -> 7 puncte primul loc, iar in 6 -> 6 puncte primul loc. Asta ca sa se reflecte ca au fost mai putine meciuri.

La cat de multi doritori sunt nu stiu cand o sa fie cazul de participare redusa.

Miercuri a fost, cred, cea mai tare etapa de pana acum...mi-a placut maxim

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ma foarte bucur. Cred ca toti au fost incantati de nivelul jocurilor. De Miercuri revine si Adi, deci sunt sanse sa avem nivel si mai crescut uneori. Va reveni in curand si Adi-2, care joaca si el foarte bine.

Miercuri a fost, cred, cea mai tare etapa de pana acum...mi-a placut maxim

Am confirmat prezenta pentru miercuri, dar e posibil sa nu fiu in Cluj...o sa anunt in timp util/cel tarziu marti

Gasiti pe site rezultatele si clasamentul actualizate si situatia inscrierilor pt 11 Septembrie.

Imi cer scuze pentru greseala cu desfasuratoarele. Le voi scoate din uz pe cele vechi, astfel incat sa joace fiecare dintre noi cate 2 meciuri la mesele 1 (dupa colt) si 2 (centrala), cum dealtfel si intentionasem sa se intample.

Salutari!! Caut și eu un club de antrenament ! M am mutat de curând in Cluj și sunt pasionat de tenis de masă și dacă ma puteți ajuta cu ceva informații legate de clubul dumneavoastră Lamont când sunt antrenamente competiții ! Mulțumesc!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Buna ziua,

INDICAȚII DE ACCES
https://www.google.ro/maps/place/Str...5!4d23.6207749
De la sensul giratoriu de pe str. Ialomitei virati pe str.Dambovitei, apoi pe prima strada la dreapta si veti vedea Clubul de Tenis de Masa “Lamont” in fata, dupa garaje

Numar de telefon nu pot posta aici datorita GDPR-ului.
Exista unul afisat pe net, pe care-l puteti incerca.

Club Sportiv Lamont
Address: Strada Aurel Vlaicu, Cluj-Napoca 400000
Hours: Open ⋅ Closes 10PM
Phone: 0744 314 727

La turneul nostru puteti veni sa asistati cand aveti timp intr-o miercuri (intre 19 si 21) si chiar sa prindeti lista cand nu se umple. Doritori sunt destul de multi, dar exista uneori suficiente retrageri cat sa incapa toate rezervele.

Informatiile despre turneu le gasiti aici:
http://tenisdemasacluj.weebly.com/

Numai bine.
Tudor

Salutari!! Caut și eu un club de antrenament ! M am mutat de curând in Cluj și sunt pasionat de tenis de masă și dacă ma puteți ajuta cu ceva informații legate de clubul dumneavoastră Lamont când sunt antrenamente competiții ! Mulțumesc!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gasiti pe site rezultatele si clasamentul actualizate si situatia inscrierilor pt 18 Septembrie.

De azi (12 Septembrie) si pana spre seara lui 23 Septembrie (Luni) sunt in concediu, cu acces limitat la internet si telefonul dezactivat.
Va rog deci sa nu ma sunati in acest interval.

Adrian Vladescu se ocupa de organizarea urmatorului turneu. Va puteti inscrie postand aici solicitarea. Cu el puteti comunica prin mp (daca nu i-l gasiti undeva in acest subiect, cautati-l pe al lui Razvan si ii va transmite el mesajul).

O zi placuta.
Tudor

Ultima editare:
Participanti 18.09

1. Valentin Kis
2. Irinel Tolescu
3. Dorin Dragoste
4. Iosif Fodor
5. Adrian Vladescu
6. Liviu Rosoga
7. Razvan Puscas
8. Tudor Badescu

Rezerve
1. George Ariciu

Media turneului este: 1.44

Participanti 18.09

1. Valentin Kis
2. Irinel Tolescu
3. Dorin Dragoste
4. Iosif Fodor
5. Adrian Vladescu
6. Liviu Rosoga
7. Razvan Puscas
8. Tudor Badescu

Coeficientul turneului este: 1.44

Participanti 18.09

1. Valentin Kis
2. Dorin Dragoste
3. Iosif Fodor
4. Adrian Vladescu
5. Liviu Rosoga
6. Razvan Puscas
7. Tudor Badescu
8. Lucian Astelean

Coeficientul turneului este: 1.11

Rezultatele si clasamentul turneului din 18 sept
2e6fd7d86c490bc26a598d4daf37a0d0.jpg

Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk

Ma inscriu si eu pt 25 septembrie. Daca intervine ceva, anunt din timp o eventuala retragere.
Multumesc!

Back
Sus