CLUJ-NAPOCA: În fiecare Miercuri (ora 18:00) - Turneu LAMONT

Bravo OVIDIU pentru invincibilitate.Ce inseamna un antrenament intensiv.Dar in curand trebuie sa nu pierzi nici un set,chiar daca ai dat unul(din 2)din DRAGOSTE pentru adversar.

Asa ca o completare care se impune ,{chiar daca ai dat unul(din 2 seturi pierdute in turneu)din.......Trebuie sa-ti dovedesti progresul tenisistic in turneele oficiale care vor urma.Te urmaresc pe forum la cel de la ALBA-IULIA,FLORESTI,etc.Succes.Tinta ce trebuie atinsa locurile 1-4.

Meciuri usoare nu prea sunt in turneul asta. Chiar si cand castiga tot, are de luptat serios Ovidiu :-)

Asa ca o completare care se impune ,{chiar daca ai dat unul(din 2 seturi pierdute in turneu)din.......Trebuie sa-ti dovedesti progresul tenisistic in turneele oficiale care vor urma.Te urmaresc pe forum la cel de la ALBA-IULIA,FLORESTI,etc.Succes.Tinta ce trebuie atinsa locurile 1-4.

Daaa! Chiar imi place la ce nivel de joc s-a ajuns :)

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Salutare ! Ma retrag de la turneul de sap aceasta!!!( ajung târziu și nu vreau sa încurc pe nimeni) ps in caz ca intram pe lista principala ! Mulțumesc

Sent from my iPhone using Tapatalk

Salut! Sunt nou in comunitate. Aș vrea să particip la competiții. Când va fi următoarea?

Rezultatele de la turneul de ieri si clasamentul actualizat sunt pe site.

Incerc sa organizez un turneu si in perioada sarbatorilor. Cel mai probabil, data va fi 27 Decembrie.
Inca nu stiu daca are cine sa ne deschida sala. Va tin la curent.

Craciun Fericit!

Tudore calculează clasamentul ca nu am cum sa rămân pe aceeași pozitie.

La mine apari pe locul 5. Daca la tine arata altceva, da refresh.

Rezultatul se calculeaza automat. Am verificat formula si e corecta.
Fiind vorba de media pe ultimele 10 saptamani, modificarile de pozitie apar doar dupa cateva turnee foarte bune consecutive.
Cei clasati inaintea ta s-au descurcat cu totii bine la ultimele 2 turnee. Ovidiu ramane pe pozitie datorita rezultatelor constant bune.

Tudore calculează clasamentul ca nu am cum sa rămân pe aceeași pozitie.

Rezultatele de la turneul de ieri si clasamentul actualizat sunt pe site.

Incerc sa organizez un turneu si in perioada sarbatorilor. Cel mai probabil, data va fi 27 Decembrie.
Inca nu stiu daca are cine sa ne deschida sala. Va tin la curent.

Craciun Fericit!
Posibil/spre 100% sa ajung si eu in 27 dec, daca se organizeaza.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Back
Sus