PRIZA TOK
senior
Bravo OVIDIU pentru invincibilitate.Ce inseamna un antrenament intensiv.Dar in curand trebuie sa nu pierzi nici un set,chiar daca ai dat unul(din 2)din DRAGOSTE pentru adversar.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Am pierdut si cu Adi un setBravo OVIDIU pentru invincibilitate.Ce inseamna un antrenament intensiv.Dar in curand trebuie sa nu pierzi nici un set,chiar daca ai dat unul(din 2)din DRAGOSTE pentru adversar.
Asa ca o completare care se impune ,{chiar daca ai dat unul(din 2 seturi pierdute in turneu)din.......Trebuie sa-ti dovedesti progresul tenisistic in turneele oficiale care vor urma.Te urmaresc pe forum la cel de la ALBA-IULIA,FLORESTI,etc.Succes.Tinta ce trebuie atinsa locurile 1-4.
Salut! Sunt nou in comunitate. Aș vrea să particip la competiții. Când va fi următoarea?
Tudore calculează clasamentul ca nu am cum sa rămân pe aceeași pozitie.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posibil/spre 100% sa ajung si eu in 27 dec, daca se organizeaza.Rezultatele de la turneul de ieri si clasamentul actualizat sunt pe site.
Incerc sa organizez un turneu si in perioada sarbatorilor. Cel mai probabil, data va fi 27 Decembrie.
Inca nu stiu daca are cine sa ne deschida sala. Va tin la curent.
Craciun Fericit!