marcelgiosan
1971-2020
Imi para rau, ma retrage. Jimmy / open。 Va urez tuturor succes si felicit!!
Intră pe lista principală Open:

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Imi para rau, ma retrage. Jimmy / open。 Va urez tuturor succes si felicit!!
Buna seara,
Cu permisiunea dvs, sustin si eu acordarea unui wild card pentru Raileanu Raissa. As vrea sa adaug ca Raissa este un copil minunat, foarte pasionata de tenis de masă, care isi doreste mult sa participe la festivalul Amatur al acestui sport. Sunt convins ca va aprecia cu adevarat o asemenea oportunitate.
Nu știu cât efect va avea susținerea mea, dar și eu susțin acordarea unui wild card acestei copile.Multumim pentru sustinere!
Nu știu cât efect va avea susținerea mea, dar și eu susțin acordarea unui wild card acestei copile.
Am urmărit câteva meciuri ale ei, este foarte combativă, se vede că pune multă pasiune în acest sport și are foarte mult bun simț.
Am urmărit, la Vălenii de Munte, meciul ei cu prietenul meu Ovidiu Pitac. Chiar dacă a pierdut cu 3-0, a jucat foarte frumos și a dat dovadă de foarte mult fair-play.
Trebuie să încurajăm copiii să practice tenisul de masă!
Mulțumesc!
Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
După premiere, deplasarea de la Sala Polivalenta, la celelalte locații unde se joaca deplasarea se va face cu...?
Si eu sustin ca un wildcard sa fie acordat la Raileanu .
Trimis de pe al meu LG-M160 folosind Tapatalk
Confirm cu prezenta...chiar dacă nu voi prinde loc(ca un simplu spectator)
Dragi prieteni,
In primul rand va multumesc si ma inclin ca ne sunteti alaturi inca de la inceput si probabil fara voi atat eu cat si Andro, nu am fi fost unde suntem acum pe plan national.
Felicitari tuturor ce pun umarul sambata de sambata la buna desfasurare a turneelor si nu in ultimul rand felicitari voua fara de care AmaTur nu ar exista.
Premii TF 2019 Targu Jiu oferite de PING PONG SHOP
1x Contract Sponsorizare 2020 Enciu Alexandru
8x Tricou Polo Andro Edison IndoorDRY Oraganizatorilor TF Targu Jiu
38x Tricou Polo Andro Edison IndoorDRY Lideri/Campioni Judeteni Avansati
50x Andro SPEEDBALL 3S*** Mingea oficiala cat. Avansati
Vom fi prezenti la Targu Jiu cu 2 standuri, cu multe oferte, surprize si nu in ultimul rand voie buna!
1.) Sala Sporturilor Targu Jiu - Bd-ul Constantin Brîncuși, nr. 7 - Elite
Durdun George si Mirea George
2.) Sala de sport a Școlii Gimnaziale "Voievod Litovoi" - Str. Calea Severinului, nr. 86 - Avansați
Buta Radu si Buta Alina
Veti avea posibilitatea la ambele standuri sa testati noua fata de paleta Andro RASANTER R53 cat si noile produse Barna Original!
Sa ne revedem sanatosi!
Chapeau!
Retragere Cristescu Cristian - Avansati
se pare ca domnul MOLDOVAN HORVATH CSABA,va ajunge cu o mica intarziere de o ora pe la 10 si ceva dupa spusele dansului,sper sa gasim o cale amiabila de a rezolva problema dansului cauzata pe programul CFR.multumim