AmaTur: Turneu B Concurs B=>Brăila, duminica 9 august

dr.Toma

senior
Salutare, noi incercam sa facem un concurs de categoria B la Brăila, duminica 9 august, la Sc.2 (unde a fost si concursul din iarna). Va fi un concurs in conditii mai modeste, pe 4 mese (nu mese de sufragerie, dar nici de campionat mondial). Intentionam sa repetam astfel de concursuri cat mai des, daca vom putea (chiar saptamanal, daca vom reusi).
PREZENTARE TURNEU
LOCALITATEA: Brăila
DATA: 09 AUGUST 2009 -duminica
ORA:10:00
SALA: Scoala nr.2 (Fanus Neagu) Brăila (unde s-a jucat si concursul din ianuarie 2009)
TIP MESE: Active
Nr. MESE: 4
SPATIU DE JOC: BUN
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 10.00 - 16.00 (PANA SE TERMINA TURNEUL)
NUMAR MAXIM DE JUCATORI ADMISI: NELIMITAT (dar speram 20-30)
TAXA:15ron -persoana
MATERIALUL DE PREMIERE: DIPLOME.
SISTEMUL DE JOC: GRUPE INFERIOARE, apoi GRUPE SUPERIOARE, apoi turneu final DUBLU KNOCK-OUT (sa va aratam si voua cum se face :-))
ORDINEA JUCATORILOR SE VA SCRIE IN FUNCTIE DE CLASAMENTUL AMATUR.
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR : SE VA FACE PANA IN DATA CONCURSULUI, dar am aprecia daca vom putea sti dinainte...
SE VA SERVI: NUMAI apa minerala, ca doar nu este campionat national :-)
ORGANIZATOR: Toma Iulian NR.TEL:0722-306751
PERSOANA DE CONTACT: Toma Iulian NR.TEL:0722-306751
PENTRU CEI CARE DORESC CAZARE: SA FIE SERIOSI, NU AVEM :-)
IMPORTANT: PENTRU BUNA DESFASURARE A TURNEULUI ASTEPT ORICE SUGESTII SI SFATURI. Evident, nu promit ca o sa le si urmez :-)
INSCRISI(deocamdata):
Brăila=18
1.Toma Iulian
2.Patap Vladimir
3.Gaitan Tiberiu
4.Bianu Ionel
5.Vachente Eugen
6.Cojocaru Mitica
7.Pascu Gabriel
8.Milea Alin
9.Ene Costica
10.Ilie Octavel
11.Rusen Mihnea
12.Iordache Adrian
13.Despa Viorel
14.Caraivan Mihai
15.Caraivan Alexandru
16.Constantin Anghelus
17.David Marian
18.Pesceanu Ionut

Re: Concurs B=>Brăila, duminica 9 august

Vin si eu :arrow: Milea Alin - Galați :D :D
Desi sunt din Brăila in clasamentul AmatuR figurez ca fiind din Galați.
Si ca sa evit sa fiu trecut de 2 ori in clasament pastrez domiciliul acesta provizoriu :lol: :D

dr.Toma a spus:
Salutare, noi incercam sa facem un concurs de categoria B la Brăila, duminica 9 august, la Sc.2 (unde a fost si concursul din iarna). Va fi un concurs in conditii mai modeste, pe 4 mese (nu mese de sufragerie, dar nici de campionat mondial). Intentionam sa repetam astfel de concursuri cat mai des, daca vom putea (chiar saptamanal, daca vom reusi).
PREZENTARE TURNEU
LOCALITATEA: Brăila
DATA: 09 AUGUST 2009 -duminica
ORA:10:00
De ce duminica si nu sambata ? E buna ideea cu organizarea mai multor turnee la Brăila,dar poate in viitor cu mai multe pretentii...

din braila se inscriu:
pusca sergiu
gaitan tiberiu
patap vladimir
cojocaru mitica

datcu sorin a spus:
De ce duminica si nu sambata ? E buna ideea cu organizarea mai multor turnee la Brăila,dar poate in viitor cu mai multe pretentii...
Simplu, sambata sunt de garda :-) Si, in plus, am vazut un mesaj pe forum cum ca se dorea organizarea unui concurs de B si la Galați, sambata.
Cat despre pretentii... mai vedem, dar deocamdata vreau sa pot juca tenis de masă cu prietenii (sau cu cine mai incearca) si as vrea ca asta sa nu ma coste prea mult, nici ca bani, nici ca timp, si in mod cert nici ca efort de organizare. De aceea, prefer mai multe concursuri ceva mai fara pretentii, langa casa, la care sa-mi mai ramana cate ceva din ziua respectiva, urmand ca la alte concursuri, cu pretentii, sa ma duc la costum :-)
Vino la concursul asta, hai sa batem mingea acolo si mai vedem dupa aceea ce va mai fi, OK?

Am o intrebare....inscrierile se pot face si la fata locului in dimineata aceea?

dr.Toma a spus:
[quote="datcu sorin":cgh4mocj]
Simplu, sambata sunt de garda :-) Si, in plus, am vazut un mesaj pe forum cum ca se dorea organizarea unui concurs de B si la Galați, sambata.
Cat despre pretentii... mai vedem, dar deocamdata vreau sa pot juca tenis de masă cu prietenii (sau cu cine mai incearca) si as vrea ca asta sa nu ma coste prea mult, nici ca bani, nici ca timp, si in mod cert nici ca efort de organizare. De aceea, prefer mai multe concursuri ceva mai fara pretentii, langa casa, la care sa-mi mai ramana cate ceva din ziua respectiva, urmand ca la alte concursuri, cu pretentii, sa ma duc la costum :-)
Vino la concursul asta, hai sa batem mingea acolo si mai vedem dupa aceea ce va mai fi, OK?[/quote:cgh4mocj]
Vin sa va vad mai tarziu... :D

alin15 a spus:
Am o intrebare....inscrierile se pot face si la fata locului in dimineata aceea?
Da, dar nu dupa ora inceperii. Si intentionam sa incepem la ora 10 fix, sa nu ne apuce noaptea jucand.

Doctore e foarte bine ca se incearca sustinerea tenisului de masa prin mai multe turnee de categoria B .Deci bafta si succes gabriel pascu

FELICITARI INVINGATORILOR DAR SI INVINSILOR , TURNEU PLACUT MARE INVINGATOR GAITAN TIBERIU BRAVO . REVINE DOCTORUL TOMA CU DETALII ,GABRIEL PASCU

Da, revin si plec pana la Faurei :-)
S-a jucat (in sfarsit :-)) sistem dublu knock-out iin loc de eliminatoriu pt primii 8, SI TOATA LUMEA A FOST DE ACORD CA ASA ESTE MULT MAI CORECT PT REZULTATUL FINAL. De aceea avem si ordinea asa de precisa in final.
Loc 1: Gaitan Tiberiu- Brăila
Loc 2: Cojocaru Mitica- Brăila
Loc 3: Toma Iulian- Brăila
Loc 4: Mindru Ionel- Călărași
Loc 5: Dinca Dorinel- Călărași
Loc 6: Patap Vladimir- Brăila
Loc 7: Ilie Octavel- Brăila
Loc 8: Iordache Eugen- Brăila
Voi atasa si tabelele de concurs, dar stati sa le scriu mai intai :-)

Toma pune rezultatele , ca sa stie lumea ca la Brăila se mai joaca tenis..

Am pus primii 8, restul la noapte :-) Unii oameni mai au si treaba :-)

dr.Toma a spus:
[quote="datcu sorin":2djs800a]
Vino la concursul asta, hai sa batem mingea acolo si mai vedem dupa aceea ce va mai fi, OK?[/quote:2djs800a]
Felicitari ptr. turneul organizat la Brăila ! Cu mai mult ''curaj'' se poate organiza turneu de ''A'' fara probleme...

Back
Sus