Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
dani leo > amatori > arad.
Bineinteles ca esti profesionist! Si sparring partner-ul este de mana a I-a! Despre ce vorbim aici? Stai acasa draga.Danut,
Cum ai hotarat tu ca cei care sunt clasati mai sus de locul 100 sunt amatori si restul nu? Locul 100 are vreo semnificatie aparte? Parca erau ceva reguli in circuit, o medie la turneele A sau locul 60? Cei care sunt intre 60 si 100, cazul meu, sunt profesionisti nu-i asa?
Vali
vali uite ca poate ai dreptate si asa ca am modificat anuntul !! participarea se poate face de la locul 60 in sus dar numai amatori care nu au fost legitimati niciodata !Danut,
Cum ai hotarat tu ca cei care sunt clasati mai sus de locul 100 sunt amatori si restul nu? Locul 100 are vreo semnificatie aparte? Parca erau ceva reguli in circuit, o medie la turneele A sau locul 60? Cei care sunt intre 60 si 100, cazul meu, sunt profesionisti nu-i asa?
Vali
de ce nu este conform regulamentului ?? sau mai facut astfel de concursuri b cu participarea doar a amatorrilorBineinteles ca esti profesionist! Si sparring partner-ul este de mana a I-a! Despre ce vorbim aici? Stai acasa draga.
'' Pe unde ai spus asta? ...''
- - - Actualizat - - -
Banuiesc ca din moment ce acest concurs nu se desfasoara conform regulamentului nu se pucteaza?! Nu-i asa Danut (Alehandro - Dan Universal) ?
In forma initiala de la locul 100 in sus nu era conform cu regulamentul, apoi ai modificat de la 60. Am dreptate?de ce nu este conform regulamentului ?? sau mai facut astfel de concursuri b cu participarea doar a amatorrilor
''unde scria ca nu era conform regulamentului este vreun paragraf in regulament care specifica asta !???
A zis Vali ca lui nu-i trebuie bani. El chiar daca castiga nu vine pt premiile in bani. El vine doar sa joace si sa se simta bine. Asa ca va rog sa nu-l mai scoateti din schema (inca e amator).De la locul 60 in sus si cu media mai mare sau egala cu 19 este ok. E o regula care functioneaza de ceva vreme si cu care lumea e obisnuita.
Si inca ceva Danut. Apreciez ca faceti concursuri la Dej si va implicati dar sunt de parere ca nu ar trebui sa dati premii in bani. Premiile la amatori trebuie sa fie simbolice , sa evidentieze o ierarhie și sa nu perverteasca fenomenul, sa nu devina o goana dupa castig. Trebuie sa jucam cat mai mult și cu costuri cat mai mici.
Ma bucur ca ai modificat anuntul si termenii. Asa cred ca o sa vin si eu.
Vali
daca va castiga ai vom da atunci o medalie si o diploma iar premiul lui al vom ampartii la locurle 5,6 , 7''
4.1.2. A - Avansati (Amatori) MA este intre 12 si 18 p,.
-Participanti amatori, cu nivel de joc mediu, precum si jucatorii fosti legitimati sau legitimati inactivi
-Copii legitmati FRTM la categoria “minicadeti 11-13 ani”
4.1.3. O - Experti (Open) MA este minim 19 sau intre primii 60 de concurenti din clasament;
- participanti nelegitimati a caror experienta, valoare si pozitie in clasament sunt comparabile cu cea a jucatorilor legitimati
- Jucatori legitimati FRTM in diviziile inferioare (L) si copii legitimati la categoria “cadeti’, cu conditia sa nu fi facut parte din lotul national in ultimii 2 ani.
- Participantii fost legitimati la prima participare sau fost legitimati care au MA=0
''
Deci daca vrei sa se puncteze nu poti sa limitezi (sa-i ingradesti dreptul dea participa) amatorul sa participe. Asta in cazul in care concursul se desfasoara cadrul AMATUR. Si mai sus ai paragraf din regulamentul Amatur-ului cu ceea ce inseamna amator. Deci in prima faza cum ai postat anunutul (''de la pozitia 100 in sus'') nu era corect sa se puncteze. De la 60 in sus mai merge dar si acolo ar mai fii discutii...
- - - Actualizat - - -
A zis Vali ca lui nu-i trebuie bani. El chiar daca castiga nu vine pt premiile in bani. El vine doar sa joace si sa se simta bine. Asa ca va rog sa nu-l mai scoateti din schema (inca e amator).
Multumesc.