AmaTur: Turneu B Concurs la București 10 Decembrie, inscrierea 09:00 - 09:30

Ma inscriu si eu!
Daca intradevar aveti nevoie inca de un amator infocat :D !
Cu taxa sunt de acord, adica taxe diferite pentru fiecare faza. Mai bine ceva mai mult in ultima faza

taxa diferentiata se aplica la concursul lui filo...care va avea loc in oradea. La concursul din bucuresti ( ala din 10 dec ) va fi taxa intre 10-15 RON, daca am inteles eu bine. Adica aceeasi taxa pt toti.

Concursul de la Oradea A FOST (felicitari inca o data pentru Filo)

La București va fi o taxa unica

Concursul de la Oradea a fost pe 7 noiembrie, asta de pe 9 decembrie nu e organizat de mine si trebuie neaparat sa particip.
Si apropo s-ar putea sa facem o echipa in Oradea sa participam la barajul de promovare.........mai vedem..........

Telu a spus:
Ma inscriu si eu!
Daca intradevar aveti nevoie inca de un amator infocat :D !
Cu taxa sunt de acord, adica taxe diferite pentru fiecare faza. Mai bine ceva mai mult in ultima faza
Am vazut ca esti medic, poti sa ne zici si specializarea?

Concurs

Concurs

De-abia astept sa vina data de 10 decembrie.
E mult mai motivant sa te antrenezi.
Felicitari lui valentin si tot asa...

Am vorbit cu cineva si ne poate face o cupa sau medalii. Macar pentru primele 3 locuri sau primul loc. Nu costa mult, cateva sute de mii. Asa ca amintire si le poate si grava la nevoie... Ti-am dat invite pe mail valentin...

Succes tuturor participantilor si fie ca cel mai bun sa castige.
Nu uitati: cine nu participa nu castiga nimic, nici macar experienta... :)

sigur...
Ati mai vazut medici pasionati de tenis?
:P
Valentin, mai e nevoie de altceva pentru inscriere decat prezenta pe 10 si taxa? Si la ce ora trebuie sa ajung..?

Telu a spus:
Ati mai vazut medici pasionati de tenis?

Sigur ca da. Seful sotiei mele e ATI-ist si mare pasionat de tenis de masă. Din pacate, in weekend-uri nu poate veni pt. ca pleaca din București...probleme proprii. Si, apropo, are peste 50 de ani.
Eu nu sunt doctor, dar ma invart prin tagma lor de ani buni. :lol:

Re: Un anunt destul de imporatant - Concurs la București

Re: Un anunt destul de imporatant - Concurs la București

valentin a spus:
Pe 10 decembrie 2005 se va organiza un concurs de amatori la București, la clubul IDM.
Am dori sa stim cine ar vrea sa participe.
Momentan nu va pot da prea multe detalii despre regulamentul de desfasurare (asteptam sa vedem numarul de participanti) si nici despre premii.
Premiile vor consta in material sportiv achizitionat din taxa de participare. Tot din taxa de participare se vor achita si sumele catre clubul IDM care va pune la dispozitie spatiul de joc.
In principiu taxa va fi de 10 - 15 RON.
Va asteptam
cum se fac inscrierile, vin si eu si probabil inca 2 prieteni de ai mei, dar sa fie pt amatori fara legitimati...lasa un nr de telefon pt inscrieri.

concurs la București

concurs la București

Si eu voi veni in 10 decembrie la concursul de la IDM.

Mai trebuie sa dau un telefon pentru inscriere sau e suficient acest mesaj ?

Concurs

Concurs

Valentin ce s-a intamplat? N-a venit nimeni sambata la IDM sa facem inscrieri si sa vorbim detalii concursului. Sper ca duminica sa apara cineva ca sa nu fim nevoiti la fata locului sa dam cu banul sau sa ne trezim ca nu avem loc sa jucam sau alte probleme.

Concursul sper mai are loc pana la urma. Ar fi pacat sa nu iasa nimic dupa atatea mesaje si sperante...

O conditie esentiala este sa nu participe oameni legitimati sau care au facut de performanta in tinerete, de genul fost campion de junior sau campion national. Concursul nu mai are rost altfel...

Toate bune si eu ma inscriu. Sa-mi aratati unde trebuie se semnez. :)

Dupa parerea mea corect ar fi ca sa nu se inscrie jucatori care sunt sau au fost legitimati la un club de tenis de masă. Ei ar putea sa faca un concurs separat...

Asadar, ar putea exista doua sectiuni:

* LEGITIMATI (fosti, actuali)
* NELEGITIMATI

In alta ordine de idei, clasificarea de amatori / profesionisti nu stiu cata valabilitate ar putea avea...

Eu azi am primit un mail vis a vis de acest concurs. As vrea sa ma inscriu. Este prea tarziu?

Daca nu este...care e ideea?
Vin acolo pe 10 Decembrie, platesc taxa de inscriere si particip pur si simplu, sau mai este nevoie de alte confirmari?

Multam in avans

as dori sa shtiu shi eu daca se mai fac inscrieri shi daca da pana cand?!!!

Am vorbit duminica cu Valentin si am inteles ca inscrierile se vor face sambata, in ziua concursului, la ora 9 dimineata ( atunci se deschide clubul ). Tot atunci se plateste si taxa de participare.

Presupun ca in cazul unor schimbari vom fi anuntati din timp.

Back
Sus