elefantel_roz
cadet
Sigur ca ne vedem. Auzi bebe...nu cumva ne-am vazut la polivalenta ? Nu esti prieten cu Laurentiu ?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Eu am crezut ca la concursul asta se referea filo !filo a spus:Din pacate eu sigur nu pot veni ca am concurs pe 9 dec la sala la noi in Oradea......asa ca mult succes tuturor si cel mai bun sa invinga!
Am vazut ca esti medic, poti sa ne zici si specializarea?Telu a spus:Ma inscriu si eu!
Daca intradevar aveti nevoie inca de un amator infocat!
Cu taxa sunt de acord, adica taxe diferite pentru fiecare faza. Mai bine ceva mai mult in ultima faza
Telu a spus:Ati mai vazut medici pasionati de tenis?
cum se fac inscrierile, vin si eu si probabil inca 2 prieteni de ai mei, dar sa fie pt amatori fara legitimati...lasa un nr de telefon pt inscrieri.valentin a spus:Pe 10 decembrie 2005 se va organiza un concurs de amatori la București, la clubul IDM.
Am dori sa stim cine ar vrea sa participe.
Momentan nu va pot da prea multe detalii despre regulamentul de desfasurare (asteptam sa vedem numarul de participanti) si nici despre premii.
Premiile vor consta in material sportiv achizitionat din taxa de participare. Tot din taxa de participare se vor achita si sumele catre clubul IDM care va pune la dispozitie spatiul de joc.
In principiu taxa va fi de 10 - 15 RON.
Va asteptam