AmaTur: Turneu B Concurs la București 10 Decembrie, inscrierea 09:00 - 09:30

Asta e problema tuturor amatorilor.........nu au concursuri in picioare si in loc sa joace mai bine in concurs decat in antrenament joaca mai slab. Deci este nevoie de cat mai multe concursuri........anul viitor am sa organizez ceva concurs pe echipe si inca unul individual dar mai ramane de vazut. Pana atunci participati la orice concurs va iese la indemana....................

Multumesc pt incurajari amandurora,,,promit sa ma revansez data viitoare, macar cu un suc sau bere...vedem noi...

...un concurs reusit.
Multumesc Otiliei Badescu pentru autograf si onoarea de a schimba citeva mingi(pot sa ma las de tenis).
Toata stima pentru Razvan Tecuschi,Bebe si Soos Dezso care joaca tenis de un inalt nivel.
Si nu in ultimul rind lui Valentin Rozescu,cel care a facilitat aceasta intilnire.
Iar celui ce a cistigat concursul,Mihai Dascalitei ,felicitari pentru puterea de a reveni,de a puncta in momente cheie ale partidei si...sa nu uite scorul intilnirilor noastre directe.

Nu conteaza intalnirile directe... asta e, de acum trebuie sa revenim in fortza, sa vedem de ce am pierdut si sa tragem tare ca sa ii omoram, sa le rupem capul...sa ii lovim cat sunt la pamant ...:D :D

La urmatorul concurs ii zdrobim, ii macinam, rupem masa...(daca trebuie) :D

He he...apropo de turneu...stiam io ca o sa pierd, dar nu ma asteptam sa pierd IN HALUL asta :)

Oricum mi-a parut bine sa cunosc cativa colegi de forum, cu care sper sa ma vad des sambata pentru antrenamente si jocuri :)

Nu a filmat nimeni cateva mingi sau meciuri la concurs? Daca da as vrea sa stiu si eu cum pot sa fac rost de ele. Multumesc.
P.S. Felicitari Valentin pt concurs .Chiar daca nu am participat si nici nu am fost acolo din cate am citit pe forum se pare ca a fost un concurs reusit.

Back
Sus