Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ok...am inteles!valentin a spus:avand in vedere ca avem la dispozitie 9 mese nu cred ca va tine dupa ora 13:00
Multam fain...atunci ne vedem sambata pe 10Dec la ora 9am la IDM!valentin a spus:inscrierile valabile sunt cele de pe 10 decembrie de dimineata cand se va achita si taxa
cine este 'recunoscut' dupa inscriere ca ar fi jucator legitimat de mai mult de un sezon va fi batut cu Butterfly *** 40mm
se poate inscrie oricine (nu trebuie sa fie membru pe forum, speram doar, ca dupa concurs va deveni membru pentru a putea tine legatura cu invinsii si invingatorii)
sper sa fie 30 de participanti
makarone a spus:Valentin ce s-a intamplat? N-a venit nimeni sambata la IDM sa facem inscrieri si sa vorbim detalii concursului. Sper ca duminica sa apara cineva ca sa nu fim nevoiti la fata locului sa dam cu banul sau sa ne trezim ca nu avem loc sa jucam sau alte probleme.
Concursul sper mai are loc pana la urma. Ar fi pacat sa nu iasa nimic dupa atatea mesaje si sperante...
O conditie esentiala este sa nu participe oameni legitimati sau care au facut de performanta in tinerete, de genul fost campion de junior sau campion national. Concursul nu mai are rost altfel...
Toate bune si eu ma inscriu. Sa-mi aratati unde trebuie se semnez.![]()