AmaTur: Turneu B Concurs la București 10 Decembrie, inscrierea 09:00 - 09:30

OK...
Ar fi bine sa fie confirmat:)
Perioada de desfasurare care ar fi?
Concursul incepe chiar la 9AM? sau mai tarziu?

Multam!

Cam pana la ce ora estimati ca va tine concursul? Eu trebuie sa fiu neaparat acasa duminica dimineata si as vrea sa stiu daca ma pot intoarce in timp util.

valentin a spus:
avand in vedere ca avem la dispozitie 9 mese nu cred ca va tine dupa ora 13:00
Ok...am inteles!
Intrebarea mea era daca inscrierea mea e valabila :)
caci abia ieri am aflat de concurs si am postat

Ca sa participi la competitie trebuie neaparat sa fi membru sau se poate inscrie oricine ?
Cam de cati concurenti este vorba,cu aproximatie ?

inscrierile valabile sunt cele de pe 10 decembrie de dimineata cand se va achita si taxa

cine este 'recunoscut' dupa inscriere ca ar fi jucator legitimat de mai mult de un sezon va fi batut cu Butterfly *** 40mm

se poate inscrie oricine (nu trebuie sa fie membru pe forum, speram doar, ca dupa concurs va deveni membru pentru a putea tine legatura cu invinsii si invingatorii)

sper sa fie 30 de participanti

nu poti da detalii despre sistemul de desfasurare al concursului?

valentin a spus:
inscrierile valabile sunt cele de pe 10 decembrie de dimineata cand se va achita si taxa
cine este 'recunoscut' dupa inscriere ca ar fi jucator legitimat de mai mult de un sezon va fi batut cu Butterfly *** 40mm
se poate inscrie oricine (nu trebuie sa fie membru pe forum, speram doar, ca dupa concurs va deveni membru pentru a putea tine legatura cu invinsii si invingatorii)
sper sa fie 30 de participanti
Multam fain...atunci ne vedem sambata pe 10Dec la ora 9am la IDM!

din pacate detalii despre desfasurare nu pot da pentru ca nu stiu cati oameni vor participa

ce stiu cu siguranta este ca la ora 09:30 se va inchide lista de inscrieri si dupa aceea se vor trage la sorti niste grupe (deci fiecare persoana inscrisa va juca cateva meciuri)

din grupe se vor califica jucatori in faza urmatoare a competitiei care va fi eliminatorie

Daca e cineva interesat de cateva seturi inaintea competitiei sa ma contacteze (ID messenger "filigeanu"). De preferat maine in jurul orei 8:30 la BGS.

P.S. Nu de alta dar nu am mai jucat de mult timp si nus care mai e valoarea mea .

poti ajunge si cu metroul (pana la statia Semanatoarea) si cu tranmvaiul (pana la statia Grozavesti)
metroul te aduce mai aproape

e mai aproape de la Semanatoarea , se poate ajunge si cu 601 trebuie sa traversati podul de la UPB sau de la Semanatoarea.

Valentin....inscrierile incep de la 9. Cum o sa ramana cu incalzirea ? Din cate ii stiu de pe cei de la IDM....nu stiu daca ar fi de acord sa dea drumul de la 8 participantilor.

Asa este! Si eu unul as vrea sa schimb cateva mingi inainte de concurs! Adik sa jucam o jumate de ora makr sa ne incalzim! Makr dak nu ne dau voie sa intram mai devreme ... makr putem sa jucam pana se termina inscrierile?? Plz raspunde si u ... sa stiu dak are rost sa vin mai devreme sau nu!

Re: Concurs

Re: Concurs

makarone a spus:
Valentin ce s-a intamplat? N-a venit nimeni sambata la IDM sa facem inscrieri si sa vorbim detalii concursului. Sper ca duminica sa apara cineva ca sa nu fim nevoiti la fata locului sa dam cu banul sau sa ne trezim ca nu avem loc sa jucam sau alte probleme.
Concursul sper mai are loc pana la urma. Ar fi pacat sa nu iasa nimic dupa atatea mesaje si sperante...
O conditie esentiala este sa nu participe oameni legitimati sau care au facut de performanta in tinerete, de genul fost campion de junior sau campion national. Concursul nu mai are rost altfel...
Toate bune si eu ma inscriu. Sa-mi aratati unde trebuie se semnez. :)

Problema stii care este? De ce sa nu participe aia care au facut tenis de performanta? Eu unul am facut tenis de performanta ... dar m-am lasat acum vreo 8 ani! De atunci ... am mai jucat rar cu palete de agrement! Dar de vreo 4 luni m-am apucat din nou! Nu sunt legitimat!

Si inca o intrebare in legatura cu concursul ... cum o sa se desfasoare? Cate seturi se joaca intr-un meci? Jucam 3 din 5 sau 2 din 3?

Bebe te asteptam, te primim :)

cred ca vom juca meciuri de 5 seturi (3 din 5)

se poate face incalzire in timpul inscrierilor si tragerilor la sorti
cine vine mai devreme (09:00) prinde mai mult timp pentru incalzire

Felicitari lui Valentin si lui nea Popa pt organizare!!!

A fost un concurs bestial, a fost o gramada de lume... Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor (mai putin mie, care am fost penibil...))))... Nu conteaza asta, important e ca am participat , iar nivelul de joc a fost chiar foarte ridicat, nu ma asteptam ca la un concurs de amatori sa fie atatia jucatori buni.

Inca o data felicitari si asteptam urmatorul concurs! Promit sa ma prezint mai bine data viitoare...Daca nu, asta e...oricum vin, vedem noi ce iese :D :D

Penibil nu e cuvantul potrivit...ai fost un jucator foarte bun...nu ti-ai controlat emotiile atata tot. Nivelul a fost intr-adevar extrem de ridicat. Felicitari celor de pe forum care s-au prezentat excelent ( cu mici exceptii printre care si eu ....asta e...mai avem multe de invatat).

Back
Sus