Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Avind in vedere antecedentele lui Crisan in care si-a distrus singur paleta sa joace cu altceva , nu m-ar mira sa-si fi schimbat si paleta dupa testare . Cu sau fara paleta regulamentara , performanta de a-l bate pe Boll e remarcabila .claudiu rus a spus:pe ittf.com scrie ca adrian a schimbat paleta dupa testare, deci in meci a folosit alta paleta decat cea testata
No comment !ciprian a spus:Daca s-ar fi intimplat in alta parte ... totusi ... Germania ... corectitudine etc. :?
Oricum, este penibil ce se intimpla in tenisul de masa actual dupa "reformele" lu' baciu Sharara.
Evident ca toti isi lipesc paletele pina la limita regulamentului.
Se zice ca chinezii merg la concursuri cu 6-7 palete cu diferite grade de "imbibare" cu glue... Baga pe rind la aparat (descrescator in dopaj) pina cind una scapa. Cu aia joaca.
In tagma cealalta, o multime de jucatori ierbari frictionless au lasat balta sportul asta pentru ca nu mai pot rezista topspinistilor si nu au chef sa faca aparare clasica (virsta, fizicul, timpul necesar pentru un nou stil etc.)
Asta-i propaganda buna facuta tenisului de masa ??? Asa crede Sharara ca va atrage tinara generatie ?
Ca va umple salile si va convinge televiziunile ? Cu descalificari post-factum ?
Eu unul sunt scarbit deja !
La vremea cand au aparut discutiile pe forum despre incidentul de la Openul SUA nu am vrut sa intervin pentru ca am considerat ca este un eveniment minor dar acum, dupa ceea ce s-a intamplat astazi, ma simt dator sa precizez unele lucruri care s-au intamplat in ultimele luni:botezatucezar a spus:Avind in vedere antecedentele lui Crisan in care si-a distrus singur paleta sa joace cu altceva , nu m-ar mira sa-si fi schimbat si paleta dupa testare . Cu sau fara paleta regulamentara , performanta de a-l bate pe Boll e remarcabila .claudiu rus a spus:pe ittf.com scrie ca adrian a schimbat paleta dupa testare, deci in meci a folosit alta paleta decat cea testata
Visco, asa se intampla si acum. Paletele sunt aduse de arbitri intr-o cutie cand sportivii sunt deja la masa.VISCO a spus:Eu am o parere foarte buna despre Timo Boll ca sportiv si ca om. Dar ma intreb, daca stia dinainte ca Adrian va juca cu o paleta neregulamentara de ce nu a reclamat acest lucru? Sau poate nu a inteles el bine cand a fost instiintat ca "paleta va fi declarata neregulamentara"?
Daca sa ajuns la astfel de lucruri, este clar ca trebuie introduse niste reglementari prin care paletele, dupa testare, sa intre in posesia jucatorilor strict inaintea inceperii meciurilor.
Problema mare este ca inca nu exista mijloace eficiente de detectie a tuturor boosterelor in afara de masurarea cu precizie a distantei dintre pips-uri.
si de ce ai postat clipul cu strambii astia? ce legatura au cu crisan si boll?botezatucezar a spus:No comment !ciprian a spus:Daca s-ar fi intimplat in alta parte ... totusi ... Germania ... corectitudine etc. :?
Oricum, este penibil ce se intimpla in tenisul de masa actual dupa "reformele" lu' baciu Sharara.
Se zice ca chinezii merg la concursuri cu 6-7 palete cu diferite grade de "imbibare" cu glue... Baga pe rind la aparat (descrescator in dopaj) pina cind una scapa. Cu aia joaca.
In tagma cealalta, o multime de jucatori ierbari frictionless au lasat balta sportul asta pentru ca nu mai pot rezista topspinistilor si nu au chef sa faca aparare clasica (virsta, fizicul, timpul necesar pentru un nou stil etc.)
Asta-i propaganda buna facuta tenisului de masa ??? Asa crede Sharara ca va atrage tinara generatie ?
Ca va umple salile si va convinge televiziunile ? Cu descalificari post-factum ?
Da dar acum vad ca exista prezumtia ca Adrian ar fi jucat cu alta paleta decat cea testata deci inseamna ca a existat o perioada de timp intre inmanarea paletei testate si inceperea meciului ca altfel nu cred ca s-ar fi pus aceasta problema.rasvan a spus:Visco, asa se intampla si acum. Paletele sunt aduse de arbitri intr-o cutie cand sportivii sunt deja la masa.VISCO a spus:Eu am o parere foarte buna despre Timo Boll ca sportiv si ca om. Dar ma intreb, daca stia dinainte ca Adrian va juca cu o paleta neregulamentara de ce nu a reclamat acest lucru? Sau poate nu a inteles el bine cand a fost instiintat ca "paleta va fi declarata neregulamentara"?
Daca sa ajuns la astfel de lucruri, este clar ca trebuie introduse niste reglementari prin care paletele, dupa testare, sa intre in posesia jucatorilor strict inaintea inceperii meciurilor.
Problema mare este ca inca nu exista mijloace eficiente de detectie a tuturor boosterelor in afara de masurarea cu precizie a distantei dintre pips-uri.
Ai sa vezi ca asa este daca te uiti pe ttlive.tv la inregistrarea partidei dintre Crisan / Filimon - Persson / Svensson din sferturi de la St. Petersburg.
Prezumtia este a lor. Ceea ce s-a intamplat de fapt, si asta am auzit-o din mai multe surse care s-au aflat acolo am scris dar o sa repet:VISCO a spus:Da dar acum vad ca exista prezumtia ca Adrian ar fi jucat cu alta paleta decat cea testata deci inseamna ca a existat o perioada de timp intre inmanarea paletei testate si inceperea meciului ca altfel nu cred ca s-ar fi pus aceasta problema.
Strimbul ala e idolul ierbarilor frictionless (Dr Neubauer) iar asta e stilul prin care va infrumuseta tenisul de masa . Sa-l urmariti cu placere pina la capat !Eugen a spus:si de ce ai postat clipul cu strambii astia? ce legatura au cu crisan si boll?botezatucezar a spus:No comment !ciprian a spus:Daca s-ar fi intimplat in alta parte ... totusi ... Germania ... corectitudine etc. :?
:shock: :shock: