Cum sa "faci" o paleta de la A la Z

Re: Cum sa "faci" o paleta de la A la Z

Salut
Scuzati ca redeschid acest topic dar nu am inteles nimic din el, vreau sa imi tai fetele si nu stiu cum trebuie procedat ca fetele sa iasa drepte si fara imperferctiuni
Am vz mai multe metode
1. Se lipeste feta si apoi se decupeaza cu foarfeca care se uda in prealabil cu apa +sapun , am mai incercat metoda asta dar nu stiam de apa iar rezultatul a iesit....colturos
2. Se traseaza conturul paletei pe fata si apoi se decupeaza in acelasi mod
Mentionez ca am comandat fete Omega III max si nu folosesc speed glue
Multumesc

Vino miine la Miramar pe la 10.00 ca o sa fiu acolo si daca ma anunti din timp , vin eu cu ce trebuie si iti fac paleta pe "viu " si o sa vezi cum stau lucrurile .
Intinirea de miine totusi depinde de mai multe , ca nici nu stiu daca e deschis miine acolo , dar ... vedem .
Suna-ma si vedem cum facem .

valigti a spus:
Vino miine la Miramar pe la 10.00 ca o sa fiu acolo si daca ma anunti din timp , vin eu cu ce trebuie si iti fac paleta pe "viu " si o sa vezi cum stau lucrurile .
Intinirea de miine totusi depinde de mai multe , ca nici nu stiu daca e deschis miine acolo , dar ... vedem .
Suna-ma si vedem cum facem .
Salut
Mersi de oferta, dar inca nu mi-au ajuns nici lemnul nici fetele, poate te contactez cand am sa le primesc

krazyeone a spus:
Salut
Scuzati ca redeschid acest topic dar nu am inteles nimic din el, vreau sa imi tai fetele si nu stiu cum trebuie procedat ca fetele sa iasa drepte si fara imperferctiuni
Am vz mai multe metode
1. Se lipeste feta si apoi se decupeaza cu foarfeca care se uda in prealabil cu apa +sapun , am mai incercat metoda asta dar nu stiam de apa iar rezultatul a iesit....colturos
Multumesc
Sau poti folosi un cutter simplu, ca in exemplul de mai jos... asta ca a treia varianta la cele doua mentionate de tine :)

voua va merg filmele de pe youtube pentru ca mie de ex la asta imi da
An error occurred, please try again later.

Mugurescu a spus:
krazyeone a spus:
Salut
Am vz mai multe metode
Multumesc
Sau poti folosi un cutter simplu, ca in exemplul de mai jos... asta ca a treia varianta la cele doua mentionate de tine :)
Daca nu te bazezi sa tai din prima (trebuie sa ai un cutter fffff ascutit,) sfatul meu este sa ai langa tine un pahar cu apa in care sa inmoi tot timpul lama ca sa fie uda in momentul taierii si sa tai finut de mai multe ori succesiv pe aceeasi linie.... Am invatat si eu de la altii mai meseriasi 😉
Mult succes..

sau poti sa tai normal "cu colturi" , iar apoi sa o pui la punct cu un smirghel fin.

Din cate vad in filmulet sub paleta mai este o placa ceva , probabil sa mearga cutterul mai repede, eu am incercat mai demult cu cutterul dar nu am reusit, cei drept era mai gros si nu era asa flexibil
Dar este mai bine sa lipesc fata intai si apoi sa tai sau poti sa dai contur la fata o tai si apoi o lipesti
Multumesc

krazyeone a spus:
Din cate vad in filmulet sub paleta mai este o placa ceva , probabil sa mearga cutterul mai repede, eu am incercat mai demult cu cutterul dar nu am reusit, cei drept era mai gros si nu era asa flexibil
Dar este mai bine sa lipesc fata intai si apoi sa tai sau poti sa dai contur la fata o tai si apoi o lipesti
Multumesc
Intai lipeste si dupa aia taie..

Intai lipeste fata pe lemn si apoi taie cu o foarfeca mica (de unghii :D ) exact dupa lemn , eu asa am facut si iasa perfect. Daca lipesti pe baza de apa poti linistit sa tai dupa lemn, cu speed glue se mai strang fetele dupa lipire.

Hades a spus:
Intai lipeste fata pe lemn si apoi taie cu o foarfeca mica (de unghii :D ) exact dupa lemn , eu asa am facut si iasa perfect. Daca lipesti pe baza de apa poti linistit sa tai dupa lemn, cu speed glue se mai strang fetele dupa lipire.
Ok , mersi, din cate vad in filmulet iese perfect cu cutterul, sau omul asta a taiat mii de fete pana a ajuns la performanta asta :)
So cutter sau foarfeca

jo_03.jpg

Lui Waldner nu ii prea pasa de aspect :)

" hades " vine si de la trupa hades almighty ?

Cam asa mi-a iesit si mie cu o foarfeca veche :lol: , colturile se rezolva repede si foarte frumos chiar cu smirghelu.

krazyeone a spus:
Hades a spus:
Sigur le-a taiat cu securea :))
Probabil isi permite sa schimbe fetele regulat deci nu cred ca are vreo importanta cum arata
Si daca le da pe urma fanilor cu un autograf...poate vor fi tinute la loc de cinste, kiar asa "urate" :lol:

daca este ud , face taierea mai usoara , aluneca mai bine pe/prin butete .

Da , cutter-ul e solutia . Cineva mi-a decupat o fața in mai putin de 1 minut si e perfecta , pare decupata din fabrica . Nu se intrerupe procesul , se merge cap coada , dedesubt se pun niste ziare ca sa poti apasa suficient , se apasa perpendicular , trebuie evitat apasatul lateral . Sint cutter-e cu lama ingusta , nu stiu daca sint mai bune dar pe alea le-am folosit . Si dupa aia o poti stropi cu vin (fața), cutter-ul il ruginesti degeaba.Pot pune poze pt doritori
krazyeone a spus:
Cutterul trebuie stropit cu apa?

Back
Sus