Cum sa "faci" o paleta de la A la Z

Re: Cum sa "faci" o paleta de la A la Z

Mai bine pune un filmulet din timpul realizarii operatiei

din propria mea experienta pot spune ca cel mai bun Cutter folosit pina acuma este cel de la firma ,,Olfa,, made in japan ...de 9 mm.merge ca briciul..

De unde se poate cumpara?

2.60 euro cutterul si 5 euro transportul. Daca ne intelegem cu nemtii, poate ne cuplam mai multi ca tot 5 euro trebuie sa fie transportul la mai multe.

Cred ca orice cutter mai scump taie foarte bine. Sunt niste cuttere mici pe la 5-9 Ron care taie incomparabil mai bine decat cele ieftine si se tocesc mai greu, de asemenea cred au o protectie de metal pentru lama. Daca la alte magazine nu gasiti... se gasesc la universitate la libraria din facultatea de arhitectura sau la libraria de peste drum.

Multumesc, merita luate chiar si numai rezerve pt ca se potrivesc la orice cutter.

Nu trebuie sa comandati pe net. OLFA gasiti si in Romania, eu am cumpart, si intr-adevar e foarte bun pentru fete. Gasiti la magazinele "AMBIENT". Verificati si www.olfa.ro

In București nu am gasit nici un magazin "Ambient". Numai un depozit prin "Chitila". :( Am pus o intrebare pe www.olfa.ro sa vad daca exista vre-o posibilitate de a cumpara in capitala. Am vazut la ei pe site, niste "scule" extraordinare.

Te pot ajuta eu. Saptamana viitoare vin la București. Daca te intereseaza iti aduc. Eu il am pe asta:
xa1.jpg

are o lama foarte subtire, taie excelent.

Da, vreau. Ti-am trimis un MP. :D

Ia spuneti, va place asta? :D

Vreau sa-mi comand un lemn kiso hinoki v si fete butterfly solcion 2.1 rosu/negru........ Mai vreau cateva pareri de la cei experimentati ..... mentionez ca tot echipamentu ma duce 370 ron in tipla. Va multumesc pt ajutor.

Multumesc domnului visco pentru aceasta idee de configuratie.

Back
Sus