Sheshu
junior
Totuși, mare atenție când lucrați cu diluant. Este foarte ușor volatil și foarte inflamabil.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
salut...eu am lipit cel putin 3 palete numai cu prenandez.....merge de rupe locul....se curbeaza putin si nu e problema,se curbeaza intotdeauna spre topsheet...pui fata cu buretele in sus si 15-20 minute nu lipesti nimik.....intotdeauna dai prima data buretele cu adeziv,dupa aceea dai lemnul.....si dai un strat omogen si subtire.....nu are cum sa nu mearga decat daca te grabesti si lipesti cu adezivul ud...incepi lipirea de la maner spre capatul de sus al paletei....si roluiesti cu ceva cilindric.....eu folosesc o doza de sprey sau o sticla.....poti cumpara si o rola speciala daca ai bani...mai incearca sa vezi ca merge...Asa s-a intamplat si l-a mine. Am luat prenandez si nitrodiluant am preparat dar nici vorba sa se lipeasca, se faceau barca inspre topsheet si in momentul in care le lipeam pe lemn incepeau sa se dezlipeasca pe la margini. Am incercat mai multe combinatii cu prenandez mai mult/nitrodiluant mai putin sau invers, chiar si cu prenandez simplu, dar nu a fost chip sa se lipeasca. Banuiesc ca totusi ar trebui diluat cu altceva prenandezul pt ca si asa simplu are o cantitate mare de toluen care duce la curbarea fetelor, sau nu stiu care e problema...Plus de asta, dupa aceste incercari eram high complet ma luase ameteala![]()
Da, dar numai cu multe rugaciuni și daca ești aghezmuit bineMerge cu ulei de candela?![]()
La fabrica ce produce diluantul in cauza. Daca nu ma insel pe eticheta sunt trecute datele de contact ale producatorului.toluen in concentratie mai mare decat in diluantii sus amintiti se mai gaseste pe undeva?!!
Am vazut la un moment dat in CORA(!?!) diluant pe baza de toluen concentratie 90% daca tin bine minte. A fost singura data cand mi-a sarit in ochi, dar de atunci nu am mai stat sa caut sa vad daca au.toluen in concentratie mai mare decat in diluantii sus amintiti se mai gaseste pe undeva?!!