Nu e acelasi lucru?Ma indoiesc ca "se curbeaza catre topsheet" daca dai cu prenadez pe burete. Sunt absolut sigur ca devine convexa cu buretele in sus.![]()
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nu e acelasi lucru?Ma indoiesc ca "se curbeaza catre topsheet" daca dai cu prenadez pe burete. Sunt absolut sigur ca devine convexa cu buretele in sus.![]()
Am vazut la un moment dat in CORA(!?!) diluant pe baza de toluen concentratie 90% daca tin bine minte. A fost singura data cand mi-a sarit in ochi, dar de atunci nu am mai stat sa caut sa vad daca au.
Nasol daca ti-a sarit in ochi. Te cred ca nu mai ai ce cauta pe acolo....
Cel pe baza de apa mi se pare ca seamana foarte mult cu aracetul...deci am putea sa plecam de la o cantitate oarecare de aracet si sa testam diferite combinatii folosind ca solvent pentru diluare apa...eventual sa incercam prima data proportiile de care ziceai tu de 1/3 (element activ) si 2/3 (solvent).Eu zic sa o cotiti spre subiect si poate mai scoateti de undeva o reteta de lipici. Poate cineva a dat si de reteta lipiciului pe baza de apa?
IERI AM AFLAT DE FAPT CARE ESTE PRETUL REAL PT UN LITRU !! 35 RON ! eu nu am nici un adaos la la el asa mil procura cineva si mie ! mi-a zis ca se gaseste greu si la cantitati mari trebuie aprobari speciale pt ca este un halucinogen este de fapt ca un drog daca se inhaleaza atentie !!!daca doriti toluen va pot procura eu cam la 20 25 litru curat suta la suta !!
250 ml de adeziv Artengo costa 65 lei. Aceeasi cantitate de Spring Fresh costa 50 lei si este testat si se stie ca e bun.Am vazut la Decat.lon ceva lipici cu pensula, artengo. Zice ca e lipici normal.
Au si fete, si lemne. In Grand Arena, Berceni.