AmaTur: Turneu A+ Cupa AMATUR Romania - Turneu A+, Topoloveni, 12 oct 2013

Pentru ca sa comportat urat la antrenamente(a intarziat,sa uitat urat,a vorbit neintrebat,a uitat prosopul,etc),retragem din concurs pe Darmaz Ion.
P.S.Nu insistati pentru el...nu-i la prima abatere!;)

Manoiu Claudiu / Amatori/ Targoviste
Badea Daniel/ Amatori/ Targoviste
Zamfir Gabriel/ Amatori/ Targoviste- Nou
Savu Ovidiu / Amatori/ Targoviste-Nou

Urmare a discutiilor avute pe forum,invit la Topoloveni,pe cei care nu stiu cum trebuie sa arate unA+.SUNT SIGUR CA SORIN O SA-I SURPRINDA(POZITIV)SI PE CEI MAI PRETENTIOSI PARTICIPANTI.

Din Pitești la amatori Voinea Emil

(sper sa nu se supere nimeni ca fac aceasta remarca dar mi se pare ca taxa de inscriere de 35 de lei este totusi prea mare, nu toti isi permit sa plateasca atatia bani pentru a juca un concurs, este doar parerea mea, repet.)

Desigur ca nu se supara nimeni.Dar aceste aspecte despre nivelul taxelor,s-au tot discutat,deja de ceva vreme s-au domolit obiectiile fiecaruie intr-un alt topic,de ce nu incerci tu sa cauti exact topicul respectiv?cred ca o sa fii mult mai informat si ai sa vezi cat de inoportuna e intrebarea .

Cu scuzele de rigoare se retrage de pe lista avansatilor Tokos Pal din Odorheiu Secuiesc (336). Adineauri am aflat de niste obligatii familiale care ma vor tine departe de masa tot wekend-ul.
Tin pumnii organizatorilor si le doresc tuturor amicilor amaturisti sa se simta cat mai bine la Topoloveni!

Back
Sus