Silviu Niculae
senior
Din București
Silviu Niculae - Amatori
Silviu Niculae - Amatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Popescu Valentin, Zamfir Ionel si Tanase Horia au drept de joc la Amatori! Vreti la Open sau la Amatori?
Nu uitati ca Durdun si Fodoran nu au drept de joc!
Hai sa citim impreuna si sa interpretam Regulamentul Amatur, care spune:Am si eu o intrebare domnule Botirca, s-a schimbat regulamentul amatur ? Conform regulamentului de anul trecut Durdun si Fodoran aveau drept de joc pana la sfarsitul anului, cel putin asa stiam eu, desigur exista si posibilitatea sa fi fost gresit informat!
Jucatorii legitimati (L si M) care au avut activitate in Amatur (anterior legitimarii sau calificarii) pot reveni la statutul anterior la cerere in primele 6 luni de la prima participare in divizie (daca anunta renuntarea la participarea in div B sau A) sau la 6 luni+ incheierea anului."In mare am inteles interpretatrea data de dvs. unde inca nu inteleg este cum interpretam ultima parte a enuntului Exceptie unde scrie sau 6 luni plus incheierea anului .
Se poate razgandi si sa renunte la div A in acest termen de 6 luni. Mai bine recomanda-i sa se intoarca aici ca-i mai placut, si nici nu-l bat toti.In mare am inteles interpretatrea data de dvs. unde inca nu inteleg este cum interpretam ultima parte a enuntului Exceptie unde scrie sau 6 luni plus incheierea anului .