AmaTur: Turneu A Cupa Basarabilor- Curtea de Argeș 10 septembrie 2011

..ne-am vazut la Mangalia...ne vedem si la Curtea de Argeș..Banu Nicolae - Sibiu - Amatori.. (sper sa fie deschis la tine in oras dupa inchiderea turneului sa nu patim ca si la Mangalia)..Morooo vii si tu?...atunci sa rezolvat ^:)^

Am rezervat initial 2 camere la hotel.Renunt la una,confirm participarea sub rezerva ca nu se razgandeste Ciprian Constantinovici(tre sa venim cu masina lui)

..ne-am vazut la Mangalia...ne vedem si la Curtea de Argeș..Banu Nicolae - Sibiu - Amatori.. (sper sa fie deschis la tine in oras dupa inchiderea turneului sa nu patim ca si la Mangalia)..Morooo vii si tu?...atunci sa rezolvat ^:)^
Sa-nteleg ca nici n-ai stiut sa cauti si nici nu te-ai gandit sa ma intrebi?...

Dragos,eram vro 10-12 si am gasit nimic deschis la ora respectiva.. Noroc ca-l avem pe Moro care sa descurcat de minune..

Vali, pana la urma la ce ora va incepe openul ... daca e un pic mai tarziu cred ca ajung si eu ... vineri seara ma intorc din Grecia, dar sa ma scol la 6 ca sa ajung la 9 e prea complicat.

Topoloveniul nu se prezinta ??

Ultima editare:
Vali, pana la urma la ce ora va incepe openul ... daca e un pic mai tarziu cred ca ajung si eu ... vineri seara ma intorc din Grecia, dar sa ma scol la 6 ca sa ajung la 9 e prea complicat.
Topoloveniul nu se prezinta ??
Deocamdata numarul de participanti nu justifica inceperea separata a celor doua turnee.Oricum,preconizez ca turneul o sa inceapa cumva in jur de ora 10,dupa meciul de dechidere oferit de Otilia,asa ca te poti trezi la...7 :)
Topoloveniul este inca in precalificari pentru acest turneu..banuiesc,Sorin stie mai multe :)

Iata ca se apropie o noua editie a turneului organizat de unul dintre cei mai inimosi oameni dinAmatur, asa ca trebuie sa-l onoram cu prezenta noastra, avind in vedere si bunatatile pe care ni le ofera, atit in timpul concursului, dar mai ales dupa. Sa nu uitam ca va fi prezenta si marea noastra campioana Otilia Badescu, asa ca este un motiv in plus pt. a veni in numar cit mai mare la Curtea de Argeș

Actualizarile pentru cei inscrisi incerc sa le postez si modific cat de repede(din ora in ora),ca si cele referitoare la cazare.
Pentru cei care au confirmat cazarea,de asemenea am tinut la curent si modificat pe prima pagina.
Cei care au facut rezervare ulterior ocuparii Hotelului Dacia, ,au rezervare la o pensiune aflata oarecum in apropiere(3 km).,la acleasi pret de 70 ron camera fara mic dejun inclus.(sunt cei trecuti "sub" linie)
http://pensiunea-matrix.ro/index.php/cazare-pensiune.html

Ultima editare:
Bre Vali, bre: tatar Erdin problem estem! Nu poate venim, bre... Aman, aman, ce faceam!?
Babai al lui problem sanatate aveam, trebuie musai operam! La Curte, deci, nu mai veneam...
Asta e: de la lista il taiam, lasam altu' castigam!...Vezi atașament 797

Bre Vali, bre: tatar Erdin problem estem! Nu poate venim, bre... Aman, aman, ce faceam!?
Babai al lui problem sanatate aveam, trebuie musai operam! La Curte, deci, nu mai veneam...
Asta e: de la lista il taiam, lasam altu' castigam!...Vezi atașament 797
naspa..Erdinul sa fi tare ca ai prieteni langa tine !..,lasa ca mai e timp ,sa joci cu cupa pe masa !
Salutari si urari de bine de la argatii de la arges !
Suntem alaturi de tine !

Back
Sus