Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Sa-nteleg ca nici n-ai stiut sa cauti si nici nu te-ai gandit sa ma intrebi?.....ne-am vazut la Mangalia...ne vedem si la Curtea de Argeș..Banu Nicolae - Sibiu - Amatori.. (sper sa fie deschis la tine in oras dupa inchiderea turneului sa nu patim ca si la Mangalia)..Morooo vii si tu?...atunci sa rezolvat ^^
Dragos depinde ce cauta ?Asta cu ''am gasit nimic deschis'' E POANTA ZILEI!:shock:
Deocamdata numarul de participanti nu justifica inceperea separata a celor doua turnee.Oricum,preconizez ca turneul o sa inceapa cumva in jur de ora 10,dupa meciul de dechidere oferit de Otilia,asa ca te poti trezi la...7Vali, pana la urma la ce ora va incepe openul ... daca e un pic mai tarziu cred ca ajung si eu ... vineri seara ma intorc din Grecia, dar sa ma scol la 6 ca sa ajung la 9 e prea complicat.
Topoloveniul nu se prezinta ??
naspa..Erdinul sa fi tare ca ai prieteni langa tine !..,lasa ca mai e timp ,sa joci cu cupa pe masa !Bre Vali, bre: tatar Erdin problem estem! Nu poate venim, bre... Aman, aman, ce faceam!?
Babai al lui problem sanatate aveam, trebuie musai operam! La Curte, deci, nu mai veneam...
Asta e: de la lista il taiam, lasam altu' castigam!...Vezi atașament 797