AmaTur: Turneul Campionilor "Cupa Centenar", Alba Iulia - 03.11.2018

Familia Ursulean va multumeste pentru ca am incheiat o saptamana foarte frumoasa. Dupa ce am prins o vreme foarte frumoasa la Felix, ne-am bucurat mult si la Alba Iulia.
Multumim pentru cadouri si premii frumoase, pentru tot si toate.......................................................................................................
Felicitari la toti care ati contribuit si ati reusit cel mai frumos si bine organizat turneu din cele peste 200 la care am participat pana acuma!
Ati reusit un turneu IMPECABIL. din toate punctele de vedere...
BRAVO!!!BRAVO!!!BRAVO!!!

Am TROFEU !
macar in poza:loyal:

Ultima editare:
Multumesc mult si-mi cer scuze ca la despartire nu ti-am dat medaia si diploma pt Daniel.Am uitat pur si simplu.Acum le iei de la Dan Chirap.

Un Turneu al Campionilor memorabil,organizare ireprosabila,conditii foarte bune de joc.Felicitari tuturor celor implicati in organizarea acestui festival al tenisului de masa,in special domnului Pralea Constantin-un om deosebit si lui Emi care de data asta s a intrecut pe sine reusind sa utileze toate cele 3 sali cu tot ce inseamna logistica(mese,mantinele,scorere) nou nouta-lucru nemaintalnit pana acum la vreun turneu Amatur-BRAVO EMI!

Un turneu de nota 100 felicitări tuturor care s-au angrenat la o așa organizare ,mulțumim domnului Pralea Constantin,si stafului,Emi, ești o comoară pentru Amatur,știu cât de greu este să mulțumești pe toată lumea,sa-ți dea dumnezeu sănătate, Pali mulțumim pentru profesionismul de care dai dovadă de fiecare dată când ești la "butoane" ,Marcel Giosan mulțumim pentru devotamentul de care ești în stare să dai dovadă în implicarea oricărei mișcări a statutului,Florin Apian super profesionist si la "butoane"cat si la masa de tenis,FELICITARI TUTUROR ORGANIZATORILOR VĂZUȚI SI NE VĂZUȚI, IMPLICAȚI IN ORGANIZAREA CENTENARULUI ,SIBIUL VĂ SALUTĂ SI SE ?NCLINĂ CU RESPECT IN FATA DUMNEAVOASTRĂ , FELICITARI CAMPIONILOR ,MULȚUMIM AMATUR

PS,poate deschideți si un "magazin"al obiectelor pierdute eu am lăsat în sala de la avansați un tricou cu campion judetean 2017,si unul rosu mărimea L din punga de cadou,mulțumesc

E X C E P T I O N A L !!!

E tot ce pot spune despre ceea ce a fost Turneul Campionilor de la Alba Iulia 2018. Un exemplu de organizare pentru toate sporturile de masa si nu numai.
Alba Iulia ne-a facut sa avem convingerea ca SUNTEM CEI MAI BUNI !

Mii de multumiri d-lui Pralea pentru tot ce-a reusit sa faca pentru noi toti, aceleasi multumiri si pentru Emi, pentru echipa coordonatoare Amatur care s-a straduit ca totul sa fie de exceptie, pentru sponsorii acestui turneu, multumiri autoritatilor locale Alba Iulia pentru sprijinul miscarii Amatur, domnului primar pentru efortul si sprijinul acestui sport, aceleasi multumiri pentru toti cei care au ajutat la ?munca de jos? pentru ca noua sa ne fie bine si nu in ultimul rand, mii de multumiri firmelor care au daruit tricourile de campioni si premii speciale.
Daca am uitat pe cineva rog sa ma scuze dar sunt atatea lucruri de apreciat incat poate ca as plictisi daca ar trebui sa le enumar pe fiecare in parte.

Felicit pe castigatorii acestui concurs, pe toti participantii la acest minunat Turneu al Campionilor dar si pe sustinatorii acestora.
Sper si imi doresc sa mai am ocazia macar sa mai vad o asa organizare exemplu.

Respect.

Toti am dori sa elogiem producatorii de endorfine, atat de generosi , in regalul Alba Iulia prin sintagmee maiestre, insa cuvintele nu-s de ajuns! Lista eroilor-organizatori este imensa.Conditiile oferite-exceptionale, grija pentru "OM'',''Vantul de libertate" aspirat prin toti porii ne-au dat sperante de indreptare, optimism, renastere! Multam fain, Alba Iulia !

Un turneu de excepție cum rar poți vedea. Păcat de cei ce nu au putut ajunge s-au nu au fost calificați. A fost o munca enorma din partea tuturor m-am convins chiar vineri când împreună cu câțiva prieteni amaturisti am ajutat puțin. Mulțumim întregii echipe de organizatori, primăriei Alba-Iulia. Pe viitor ar fi bine sa nu comparam acest turneu cu niciun alt turneu pentru ca este greu de egalat acest turneu, sincer mai lipsea ginerele și mireasa și ziceai ca ești la nunta :))), dar a fost frumos și majoratul de sâmbăta seara de la hotel Cetate :)))), sa ne revedem sănătoși.

Ultima editare:
Felicitari tuturor celor care au fost implicati in organizare, in frunte cu domnul Pralea si Emi, a acestui turneu extraordinar din toate punctele de vedere.
Ma simt onorat ca am avut sansa de-a participa la un eveniment AMATUR de o asemenea amploare si perfectiune.
Felicitari castigatorilor si onoare invinsilor !

S-a pierdut tricou albastru mărime xl ,in sala unde a murit cât Open-ul !

Trimis de pe al meu ONEPLUS A5000 folosind Tapatalk

Sunt in Amatur din 2008 si am participat la peste 160 de turnee, dar nu imi aduc aminte sa fi fost atat de impresionat de organizarea unui alt concurs. Si au fost multe concursuri excelent organizate...dar nu cred ca poate exista comparatie. Nu pot decat sa imi imaginez ce eforturi de timp, de bani, ce munca si ce sacrificii ( inclusiv in plan personal ) au facut organizatorii pentru a reusi sa puna la punct, la un asemenea nivel, un astfel de turneu. Pot, insa, sa multumesc pentru toata aceasta munca si sacrificii. Multumesc ! Felicitari din toata inima ! Jos palaria !

Pana ce ajung acasa unde sper sa-mi pun in ordine gandurile, premiile ramase in portbagaj, tricourile gasite pe la sali, permiteti-mi sa fiu eu prima voce critica de dupa incheierea ostilitatilor.
Dupa cum stiti, multe discutii au loc in fiecare an referitor la modul cum se acorda wild card-urile.
Anul acesta nu a fost nici o exceptie.
Multe telefoane, multe interventii si multe postari de la oameni care stiau mai bine cum ar trebui acordate WC.
Am explicat foarte clar, ca acestea reprezinta singurul mod in care Organizatorul local isi poate pune amprenta pe lista de inscrieri, incercand sa lase loc de "buna ziua" pe la unele usi pe unde a batut.
Intelegem toate mesajele, rugamintile, intrebarile pe care vi le puneti.
Mai putin mesajul de mai jos:

Și eu sint șocat de modul în care sau oferit wild cardurile. Dacă te uiți la începători au dat card unei femei care în tot anul are 2 participări. Asta m-a socat

Va raspund acum, indurerat de modul in care intelegeti sa va faceti prezenta in AmaTur.
Doamna care a primit WC este Directorul Selgros Timișoara si a fost unul din sponsorii turneului.
Cei care au trecut pe la punctele verzi stiu ce si cum.
Mai mult, dupa incheiera turneului, cine credeti ca a pus umarul la debarasarea gunoaielor ramase in sala?
O Doamna! Doamna din imagine.

Domnule Jurescu, avand in vedere ca sunteti la a doua postare deplasata, dupa cea de la Oradea, le recomand Organizatorilor din Vest sa evite prezenta dumneavoastra la turnee.
Si nici, aici, pe forum, nu cred ca e loc de comentarii de genul acesta.
Daca nu va place de noi, onorati-ne cu absenta.

Si eu sunt la fel de socat de o astfel de gandire. Dar ce sa ne mai miram. Plecam de la principii, plecam de la oameni dedicati, plecam de la cei ce fac posibil astfel de evenimente dar ne impiedicam de blocaje in gandire de aceea nu reusim sa dam inainte. Studiati principiile dupa care au fost gandite Wild-card-urile in Amatur si dupa aceea va mirati si nu invers. Daca principiul expus de dumneavoastra ar fi acela al primilor de pe lista de asteptare, de ce ar mai fi wild card-uri?
Implicarea Doamnei Turcanu Amalia in sport, in tenisul de masa ajunge in aceste momente la niste coeficientii ce sunt greu de doborat de anumiti sponsori chiari si ei ai Federatiei sau a unei competiti internationale.
Va rog fii-ti cumpatati cand faceti astfel de afirmatii. Personal ii ofer un Wild Card pe viata doamnei Turcan Amalia si o sa incerc ca participarea unora care nu apreciaza astfel de implicari sa fie limitata unde voi avea eu influenta.

Back
Sus