AmaTur: Turneu A "Cupa Miercurea Ciuc", Miercurea Ciuc - 23/24.03.2019

Am făcut-o (Noi, nu eu) și pe asta!!!
Sincer să fiu, mi-a fost frică la început, toate aspectele pozitive și cele negative de pe la turneele la care am participat se amestecau in capul meu, fără a da semn o clipă ar vrea să se separe. Un turneu A desfășurat pe parcursul a două zile era pentru noi ceva nou, implicând o droaie de necunoscute. Lucrurile au început să se decanteze într-o seară, după o etapă din campionatul nostru orășănesc. Erau de față toți cei ce, într-un fel sau altul urmau să fie verigile sistemului organizatoric. Cam într-o oră s-au clarificat responsabilitățile, cine se ocupă de închirierea meselor, cine mai poate aduce alte mese, pe lângă cele pe care le aveam la sală, care va fi meniul și cine îl va livra la „consumator”. P?l Zoli a fost inițiatorul organizării turneului, la el s-au centralizat informațiile privitoare la pregătirea logisticii, tot el a tinut legătura cu massmedia locală. K?rtőskal?cs-ul ,cel mai bun de pe piață ( e laureatul concursului național de profil de la Sfantu Gheorghe de anul trecut) urma să vină de la „Bunicuța” lui Fazakas Gergely (?csi). Apa minerală a fost dintotdeauna resortul meu, Mineral Quantum SRL din Miercurea Ciuc fiind întotdeauna un sponsor generos. Vitos Istv?n și-a asumat sarcina de a prepara și a servi sarmalele (probabil cele mai bune din lume). Tamas Szilard și Kov?cs Istv?n au fost jolly-jokerii care au fost peste tot, au descărcat mesele închiriate, au adus altele de prin zonă, au asigurat transportul apei minerale și precum și multe alte mărunțișuri, de altfel foarte importante în construcția organizatorică a turneului. Așa a apărut în peisaj asistența medicală asigurată de un asistent medical de la Urgențe, napolitanele de la Harmopan, mesele de la Amigo. Dacă am uitat ceva e de vină...CNP-ul!
Da,totuși am uitat ceva! L-am uitat pe Pali, cel care într-o altă viață o fi fost comandant de oști și care pe parcursul a două zile a ținut în fr?u tot concursul și prin consecvența sa a reușit să „enerveze” pe toți cei care încercau să se fofileze din fața regulilor impuse. A țipat la jucători, a făcut anunțuri cu voce tare până a răgușit, a gesticulat și a butonat calculatorul până s-a încălzit claviatura, a postat meciuri, rezultate, tabele, poze, și cam tot ceea ce ține de informarea în timp util a celor interesați de desfășurarea concursului.
Mulțumesc totodată și conducerii Scolii generale „J?zsef Attila”, care prin grija sa față de activitatea sportivă, ne-a pus la dispoziție o sală de sport curată, primitoare, despre care vizitatorii ei au avut numai cuvinte de laudă.
Dragi prieteni, până la proxima ocazie (noiembrie a.c.) vă salutăm cu stimă...:wave:

Multumesc frumos tuturor pentru cuvintele frumoase spuse sau scrise. Totodata, multumiri tuturor pentru ajutor/colaborare si intelegere!

Sambata dimineata am postat pe graba trei poze. Imaginile vorbind des, m-am mai uitat odata la ele. Am vazut zambet de participant, siguranta jucatorilor, linistea sufleteasca a organizatorilor.

Marea echipa din Miercurea Ciuc care a stat in spatele turneului si in cadrul acesteia, cei responsabili de cateva aspecte esentiale mi-au fost 1oo% parteneri pentru ca sa depunem toate eforturile in scopul celor trei deziderate amintite mai sus.
Baieti, pentru acest efort, in week-end Ciucul a crescut in ochii mei cu cativa centimetri!
(Au fost si cateva greseli mai mici, printre care imposibilitatea de a folosi cateva mese laterale dupa pranz cand s-au apropiat razele de soare, dar per total am incercat sa facem ca toata lumea sa fie cat mai multumita.)

Restul conteaza mai putin. Sa ne vedem sanatosi la mesele de concurs, oriunde o fi fiind acestea. Va doresc succes tuturor celor implicati in sarbatorile legate de Ziua mondiala de sub egida ITTF.

Salutari speciale domnului Tobosaru si lui Stefan Patrick!

K?rtőskal?cs-ul ,cel mai bun de pe piață ( e laureatul concursului național de profil de la Sfantu Gheorghe de anul trecut) urma să vină de la „Bunicuța” lui Fazakas Gergely (?csi). :

Cred ca in poza de mai sus asta am vrut si eu sa exprim .Intradevar unul din cei mai buni Kurtoskalacs pe care i-am mancat in ultima vreme.

Din păcate linkurile de mai sus cu galerii foto nu se deschid, vă rog încercați din nou

Numai daca suntem in lista de prieteni, putem vedea.

mesajul este:
Ne pare rău, acest conținut nu este disponibil momentan
Linkul pe care l-ai deschis a expirat sau pagina este vizibilă doar pentru o audiență din care nu faci parte.
înapoi la pagina anterioară ? Mergi la Noutăți ? Vizitează Centrul nostru de ajutor

Back
Sus