Cupa "MOS CRACIUN...SINTEM NOI" - 15.12.2012 Arad & Timișoara, editia a doua

Off! Nenorocita treaba....Am asteptat atat turneul acesta si acum am aflat ca ,,Paleta de argint"" in caras severin este tot in data de 15...Nu stim cum o fi in alte judete, dar la noi e ghinion....Ne cerem scuze daca va ramane asa, inca nu este dat oficial, dar asa ni s-a transmis...Pana miercuri vom anunta daca ne retragem. Ne-ar parea rau, caci am fost foarte bine primiti la Timișoara, dar credem ca trebuie sa ne incercam sansele la ,,Paleta de argint"" Oricum, va dorim un turneu reusit!

Din Timișoara, se inscriu la copiii mari:
- Marta Gheorghe.
- Sandu Antonio.
- Dumitrescu Catalin.

Tot din Timișoara, dar la copii, Sandu Nicolae.

Domnul Matei Dumitru vine tot timpul cu colindul ,, Ne dati sau nu ne dati ,,
Cei sapte ani de-acasa ma obliga de fiecare data sa-i dau.
Cate-un set.

Imi pare nespus de rau ca nu pot sa fiu alaturi de voi la ceas de sarbatoare, de aceea va doresc multa sanatate voua banatenilor si lui Bogy cat mai multe turnee!La multi ani Timișoara-Club Smiley!

Domnul Matei Dumitru vine tot timpul cu colindul ,, Ne dati sau nu ne dati ,,
Cei sapte ani de-acasa ma obliga de fiecare data sa-i dau.
Cate-un set.
D-le Andone, de ce sunteti asa de rau cu nea' Dumitru ?...dv-stra de ce nu puteti venii cu Rodica si cu dansul la concurs ? Sunt foarte convins ca o sa va placa aici la noi...Stima!

Rezervat inscrieri, clasamant, foto & video.

INSCRIERI COPII MICI:

01. Gavrilovici Timotei - Caransebeș, 1172.
02. Gavrilovici David - Caransebeș, 1353.
03. Gavrilovici Lidia - Caransebeș, 1526.
04. Gavrilovici Nicu - Caransebeș, 1656.
05. Dorog Andreea - Oradea, 1886.
06. Gavrilovici Ana - Caransebeș, 2600.
07. Gavrilovici Beniamin - Caransebeș, ...
08. Leghezeu Alexa - Bors, ...
09. Negrut Daria - Bors, ...
10. Lulciuc Cosmin - Timișoara, ...
11. Sandu Nicolae - Timișoara, ...

INSCRIERI COPII MARI:

01. Roman Bogdan - Arad, 53.
02. Sicoe Rodica - Cugir, 120.
03. Mandru Bogdan - Hunedoara, 141.
04. Boata Edgar - Arad, 155.
05. Marta Gheorghe - Timișoara, 330.
06. Ignuta Sebastian - Voiteg, 610.
07. Sandu Antonio - Timișoara, 809.
08. Pop Ioan - Timișoara, 824.
09. Belgun Ionut - Timișoara, 1099.
10. Lulciuc Dumitru - Timișoara, 1173.
11. Istrate Samir - Arad, 1290.
12. Sain Emil - Timișoara, 1534.
13. Gavrilovici Estera - Caransebeș, 1655.
14. Tatu Eugen - Timișoara, 2111.
15. Dumitrescu Catalin - Timișoara, NEW.

Mult succes "trupei" Gavrilovici din Caransebeș si ... continuare cu satisfactii a muncii incepute cu tinerii aspiranti la performanta.
Sarbatori Fericite, lor si tuturor amaturistilor si familiilor lor !

D-le Andone, de ce sunteti asa de rau cu nea' Dumitru ?...dv-stra de ce nu puteti venii cu Rodica si cu dansul la concurs ? Sunt foarte convins ca o sa va placa aici la noi...Stima!
1. Sunt chiar foarte dragut cu domnul Matei Dumitru. Spiritul Craciunului m-a tampit rau de tot.
2. Nu ma lasa nevasta.
3. Bunul meu prieten, Matei Dumitru mi-a povestit numai lucruri frumoase despre concursurile de la Timișoara. Voi incerca sa ajung la urmatorul.

Ultima editare:
Am inteles draga Titi, dar cei "sapte ani de acasa" nu mi-au permis o altfel de exprimare...desi (intre noi fie vorba), mi-a stat pe buze...ma rog, pe tastatura :)

Stai linistit Bogy, c-aici nu-i vorba de rautati, ci de glume.
- - - Actualizat - - -
Nu vrea sa vina, ca l-am speriat eu. I-am spus ca este unul, Ghita, care-l bate de-i suna apa-n cap. Si asta nu-i place. Lui ii place doar chestia aia cu... podeaua :D
- - - Actualizat - - -
O calificare istorica din inferioare.
Las-ca pun eu laba pe tine !

M-am prins Titi ca sint doar niste "sicane" intre prieteni, iar aia cu podeaua nu-i la mine...e la tizu la Arad :) Dar am si eu una...pentru jucatorii cu emotii :)

Imi pare nespus de rau ca nu pot sa fiu alaturi de voi la ceas de sarbatoare, de aceea va doresc multa sanatate voua banatenilor si lui Bogy cat mai multe turnee!La multi ani Timișoara-Club Smiley!
Nu-i bai Razvi, sa ne vedem sanatosi la anul...mai ales ca o sa avem mult de lucru la Arad, in primavara ;)

Back
Sus