Cupa "MOS CRACIUN...SINTEM NOI" - 15.12.2012 Arad & Timișoara, editia a doua

wow...deja incepe sa-mi placa...daca ar fi mai puternici renii aia si l-ar trage si pe Gogu ar fi si mai fain...:D...
Mi-ar fi placut sa vin si eu, insa sania lui Gardului pleaca doar de la Oradea, iar drumul de la Cluj e lung si plin de nameti :-)
La anul in primavara, sigur voi reveni in Banat cu mare placere.
Sa aveti un concurs frumos si, bineinteles Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

Ii rugam pe parintii care vor sa-si inscrie juniorii in concursul copiilor sa nu astepte pina la termenul limita alocat inscrierilor, pentru a-i putea transmite din timp Mosului cu cite cadouri sa se pregateasca ;)
Multumim pentru intelegere.

Venim cu bucurie si trupa de joc de la Arad...:biggrin:
Dani Leo>
Vetro Nelu-
Nasui Ovidiu-
Prezenata noastra la concurs este cu conditia sa fie vreme buna! :thumbup:

Daca se vor stringe si jucatori pentru open, atunci, probabil vom incepe open-ul in jur de ora 12:00. Inca nu e nimic sigur, ma voi consulta cu tizu si joi seara vom sti exact si voi anunta pe forum.

Bai Leo, fie ploaie, fie vant, daca ai chef de joc, tr sa ai doar cauciucuri de iarna si nimic nu te impiedica sa vi la distractie

Cu parere de rau trebuie sa ma retrag....poate altadata....va doresc sarbatori fericite ...la totzi...si un La multi !!! d-lui BOGDAN DANESCU.....
- - - Actualizat - - -
Cu parere de rau trebuie sa ma retrag....poate altadata....va doresc sarbatori fericite ...la totzi...si un La multi ani !!! d-lui BOGDAN DANESCU.....

Din Arad se înscrie Szivery Adrian
- - - Actualizat - - -
Apropo de drum , mergem de dimineața cu trenu ? Ma refer la trupa din Arad !

Bogy,trebuie sa-ti spun acum ,, La multi ani "! ca miine nu pot sa vin la Tm, ca am inceput de sfirsit.
Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti , dar mai ales sanatate si noroc.
Te pup si ne vedem cind bati la tobe.

Ultima editare:
Back
Sus