Ghiță Marta
senior
wow...deja incepe sa-mi placa...daca ar fi mai puternici renii aia si l-ar trage si pe Gogu ar fi si mai fain...Mai vine un copil mare cu sania trasa de reni si cu zurgalai: Garduli Silviu - Cluj

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
wow...deja incepe sa-mi placa...daca ar fi mai puternici renii aia si l-ar trage si pe Gogu ar fi si mai fain...Mai vine un copil mare cu sania trasa de reni si cu zurgalai: Garduli Silviu - Cluj
Mi-ar fi placut sa vin si eu, insa sania lui Gardului pleaca doar de la Oradea, iar drumul de la Cluj e lung si plin de nametiwow...deja incepe sa-mi placa...daca ar fi mai puternici renii aia si l-ar trage si pe Gogu ar fi si mai fain......
I-a auzi...poate stringem jucatori si de un open micutMai vine un copil mare cu sania trasa de reni si cu zurgalai: Garduli Silviu - Cluj
De regula actualizez lista seara, cind nu se mai inscrie nimeni. Este si Bartha Attila pe lista, la pozitia a doua.am mai adaugat si un prieten la copii dar nu il vad intre cei inscrisi Bartaha Attila
Asa tizule, fi dur :-x...Bai Leo, fie ploaie, fie vant, daca ai chef de joc, tr sa ai doar cauciucuri de iarna si nimic nu te impiedica sa vi la distractie