Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Vali Suta;[/QUOTE a spus:Ala din clip nu e bogy, asa-i ?)))
La multi ani si din partea mea "calutule"...mi-au prins bine berile...maine continuam...)
Cu mare placere, ne revedem la anul. Multumesc frumos pentru urari doamna RodiCu parere de rau trebuie sa ma retrag....poate altadata....va doresc sarbatori fericite ...la totzi...si un La multi !!! d-lui BOGDAN DANESCU.....
- - - Actualizat - - -
Cu parere de rau trebuie sa ma retrag....poate altadata....va doresc sarbatori fericite ...la totzi...si un La multi ani !!! d-lui BOGDAN DANESCU.....
Titi draga, sper ca ai inceput...de sfirsit de gripa. Multam de urare si sa ne vedem sanatosi la anulBogy,trebuie sa-ti spun acum ,, La multi ani "! ca miine nu pot sa vin la Tm, ca am inceput de sfirsit.
Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti , dar mai ales sanatate si noroc.
Te pup si ne vedem cind bati la tobe.
Multam fain si sa-ti fie de bine...continuam si miine, de ce sa nu continuam?Ala din clip nu e bogy, asa-i ?)))
La multi ani si din partea mea "calutule"...mi-au prins bine berile...maine continuam...)
Zsolti, cam tirziu te-ai inscris, eu stiu ce sa zic...vorbeste cu tizu, sa-ti faca rost de un wild card...vin si eu maine daca ma primesti, Bekesi Zsolt - 232
Vali ai baut o bere in cinstea mea? Celelalte le dau eu cind ne intilnimPostat în original de Vali Suta
La multi ani Bogy !
Cu asa oameni faini nu avem cum sa nu ne simtim bine IonutA fost superb, m'am simtit ca'ntotdeauna !!!
Asteptam ceva poze ...
![]()