Cupa "MOS CRACIUN...SINTEM NOI" - 15.12.2012 Arad & Timișoara, editia a doua

Cu parere de rau trebuie sa ma retrag....poate altadata....va doresc sarbatori fericite ...la totzi...si un La multi !!! d-lui BOGDAN DANESCU.....

- - - Actualizat - - -

Cu parere de rau trebuie sa ma retrag....poate altadata....va doresc sarbatori fericite ...la totzi...si un La multi ani !!! d-lui BOGDAN DANESCU.....
Cu mare placere, ne revedem la anul. Multumesc frumos pentru urari doamna Rodi :)

Bogy,trebuie sa-ti spun acum ,, La multi ani "! ca miine nu pot sa vin la Tm, ca am inceput de sfirsit.
Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti , dar mai ales sanatate si noroc.
Te pup si ne vedem cind bati la tobe.
Titi draga, sper ca ai inceput...de sfirsit de gripa. Multam de urare si sa ne vedem sanatosi la anul :)

Multumim, Timișoara, multumim Bogy, La multi ani! Am tras si astazi cu ochiul la mesele vecine si am mai ,,furat'' cate ceva....
Sarbatori fericite si La multi ani tuturor ,,amaturistilor''' alaturi de cei dragi...Multumim tuturor celor care ne-au incurajat si au crezut in noi, domnul csaba de la agnita, Iuliu Zedler, Marcu{cel cu arcu}, si nu in ultimul rand domnullui Levi ale carui lemne cu ,,suflet"' au ,,dat"" tare si cu folos in mingea de celuloid si astazi....Dumnezeu sa va daruiasca sanatate si succes tuturor.
Ps. Ne cerem iertare daca am omis pe cineva din marea familie a Amaturului,care ne-a fost aproape...Cu stima, fratii Gavrilovici.

In murmurul tainic al colindelor de Craciun sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. La Multi Ani!

Back
Sus