AmaTur: Turneu B Cupa Odin, Târgoviște - 05/06.06.2021

Chiar dacă are vaccinul Sputnik făcut si nu a mai pierdut vreun set de două luni ?

Dacă-ți răspund - chiar dacă- pe cuv?nt dacă te mint cu ceva!:peaceful::peaceful:
Așa că, dragă Mariusică, "luminează-mă" în cazul lui Dorin,jucător talentat, dealtfel...

Buna ziua, se inscriu: la hobby: Neagu Vlad si Comsa Fulga Radu (nou), ambii din Brașov si la avansati Tirlea Gheorghe din Brașov.

Se retrage Ivan Sorin Ioan de la Open. Hai sa facem loc oaspeților noștri!

Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk
Inscrieri Elite - 5/28/2021 / 12:32:15 PM - v4.3 / cls_2021-iun

1. Fratila Robert, Baicoi, 8 - 48.52 - EM
2. Govoreanu Florin, Cisnadie, 10 - 40.61 - EW
3. Neagoe Costin, București, 13 - 40.48 - E
4. Pribeagu Sebastian, Pitești, 176 - 40.04 - EJ
5. Pavunev Dan, București, 52 - 40 - E
6. Corbu Mihai Cosmin, Pitești, 108 - 36.03 - E
7. Totpal Marius, Busteni, 54 - 35.26 - E
8. Dracea Gabriel, Sinaia, 70 - 33.3 - E
9. Noragiu Paul, Targoviște, 977 - 28 - O
10. Tuta Radu Ionut, Pitești, 252 - 25.45 - O
11. Visan Bogdan, Targoviște, 193 - 24.06 - O
12. Manoiu Claudiu, Fieni, 564 - 23.28 - O
13. Badea Daniel, Targoviște, 1714 - 0 - A

Ete-te ce de loc ai avea la pricepuți...

Noi, cei din lista de asteptare, rugam pe inaintasii care stiu ca nu intrunesc conditiile de participare sa se retraga in mod elegant, cat mai repede posibil. Multumim frumos

Noi, cei din lista de asteptare, rugam pe inaintasii care stiu ca nu intrunesc conditiile de participare sa se retraga in mod elegant, cat mai repede posibil. Multumim frumos

Nu inteleg, care ar fi conditiile pe care nu le indeplinesc? Singura conditie e "primul venit, primul servit".... nea Gigi, nu fi rautacios, ca nu se stie cand iti vine randul! ;)

Armand, ori cauti galceava, ori esti daltonist. Vezi pag. 1 Anexa VI din Regulamentul Amatur ( scris MARE, cu ROSU ) ! Atacul tau e sinucigas !

Și acei care s-au înscris la concurs în două orașe diferite în ziua de sâmbătă 5 iunie 2021. Nu ai cum sa fii prezent și la Vișeu și la Targoviște. Mulțumesc

Trimis de pe al meu Digi C2 folosind Tapatalk

Armand, ori cauti galceava, ori esti daltonist. Vezi pag. 1 Anexa VI din Regulamentul Amatur ( scris MARE, cu ROSU ) ! Atacul tau e sinucigas !

Daca oamenii s-au inscris, banuiesc ca stiu sa citeasca si au citit si ce e scris cu rosu....asa ca nu ar mai trebui sa le reamintim noi, nu?
In alta ordine de idei, chiar daca as fi daltonist, as vedea ce e scris cu rosu in alta culoare, iar culoarea, pt. subiectul actual, nu are nici o relevanta, doar subiectul!
Asa ca, nea Gigi, nu ai nimerit-o cu atacul frontal...:)
ambata placuta!

Back
Sus