Chiar dacă are vaccinul Sputnik făcut si nu a mai pierdut vreun set de două luni ?
Dacă-ți răspund - chiar dacă- pe cuv?nt dacă te mint cu ceva!

Așa că, dragă Mariusică, "luminează-mă" în cazul lui Dorin,jucător talentat, dealtfel...
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Chiar dacă are vaccinul Sputnik făcut si nu a mai pierdut vreun set de două luni ?
Inscrieri Elite - 5/28/2021 / 12:32:15 PM - v4.3 / cls_2021-iunSe retrage Ivan Sorin Ioan de la Open. Hai sa facem loc oaspeților noștri!
Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk
Noi, cei din lista de asteptare, rugam pe inaintasii care stiu ca nu intrunesc conditiile de participare sa se retraga in mod elegant, cat mai repede posibil. Multumim frumos
Și acei care s-au înscris la concurs în două orașe diferite în ziua de sâmbătă 5 iunie 2021. Nu ai cum sa fii prezent și la Vișeu și la Targoviște. MulțumescNoi, cei din lista de asteptare, rugam pe inaintasii care stiu ca nu intrunesc conditiile de participare sa se retraga in mod elegant, cat mai repede posibil. Multumim frumos
Armand, ori cauti galceava, ori esti daltonist. Vezi pag. 1 Anexa VI din Regulamentul Amatur ( scris MARE, cu ROSU ) ! Atacul tau e sinucigas !