AmaTur: Turneu A+ “Cupa Paneth Farkas – O viață pentru tenis de masă” ediția 1, Cluj - Napoca – 16-17 august 2025 (44 Cititori)

Bună ziua.Felicitari pentru turneul A+ de la Cluj Napoca-BTArena. Felicitari celor implicați într-un număr așa de mare și care au desfășurat o munca enormă pt bună desfășurare a competitiei Dar ...pentru ca exista și câteodată un dar ... vreau sa atrag atenția pentru acei care nu vor sa știe ca exista și fair play în acest sport.Voi atasa o mica imagine cu ce fel de palete se joaca la turnee ...uneori sau cateodata...inclusiv la acest turneu.Concluziile se pot trage sau nu se pot...depinde de fiecare dintre dumneavoastră Vă salut

FmTiuS4.md.jpg
Tine cont de bun simt..trebuia sa contestati...nu au voie cu 3-4 zimti lipsa unii langa altii.. inainte de meci!!Aveti grija pe mai departe..cu respect!!😏🏓

Pot sa confirm ca cel din poza nu este acelasi cu care a jucat colegul Ivanoschi Simion in eliminatorii ( am fost prezent la meci). Cel cu care a jucat Simion avea soft-soft, tricou gri.
Dacă sa intămplat asa ceva.. exclusi din Amatur pe viață..nu se poate ..atăta nesimțire..greu să verifici ,din partea Organizatorilor e munca multa..si de unde sa îi stii pe toti jucatorii...Păcat!!...Dar pe ,,Nesimtiti",dacă se adeverește..Niște ,,Gunoaie"!!

L.a hoby, nu o regăsesc în clasamentul final pe Simion Luana, care a jucat foarte bine! Felicitări, Luana!

Dupa ce ca ai stricat traseul unor jucatori la hobby mai ai si tupeul sa dai vina tot pe organizatori, bine ca ai stiut sa il trimiti pe fratit o sa își ia cupa fara sa isi joace meciurile, acolo nu v ati mai încurcat. Oamenii bat 8 ore de drum (Simion- Timisoara) sa faceti voi mizerii.

Dragi prieteni ai tenisului de masa,

La finalul acestui incredibil festival de tenis de masa vreau sa las si eu cateva cuvinte… asa ca voi incepe cu nemultumirile mele.

Au fost sute de jucatori inscrisi din care putini ma cunoasteti deoarece nu particip des la turneele Amatur in calitate de jucator ci doar ca organizator local. Singurele turnee la care am participat au fost cele de la Cluj (Wonderland, Horia Demian si BT Arena). Pana in prezent am organizat peste 150 de turnee, unele mai mici, altele mai mari, unele mai importante, altele mai putin importante… spun asta pentru ca stiu ce inseamna si cata munca este in spatele unui turneu mediu deci nici nu vreau sa ma gandesc cat efort a fost depus de organizatori pentru ca noi, cei care am reusit sa fim la masa de joc sa avem toate conditiile necesare… cand spun asta o spun din postura unui fost jucator profesionist de tenis de masa care a jucat in multe sali, chiar foarte multe, de la campionate europene, balcaniade, peste 30 open’uri si peste 10 ani jucati la cel mai inalt nivel in campionatele din Romania si Ungaria.

Am fost dezamagit sa aud multi jucatori ca se plang de conditiile de joc, insa mereu se plang doar cei care pierd, asa ca pe viitor va rog sa fiti atenti la minge nu la conditii, pentru ca meciul incepe cu conditii egale pentru ambii jucatori.

Organizatorii au muncit extrem de mult pentru acest turneu si ar trebuii sa ii apreciem enorm… daca va ganditi cumva la profitul facut… va spun eu… e posibil la final cand se trage linie organizatorii sa fie pe minus ! (Nu cunosc aportul sponsorilor cand spun asta)

Pe langa organizarea acestui turneu nu stiu cati dintre voi ati observat un lucru… prezenta unei persoane, un om pentru care sar bate orice sala de club profesionist din lume sa il aiba, un om care cantareste enorm in istoria tenisului mondial… si aici este vorba de Adrian Crisan … jucator cu 5 prezente la jocurile olimpice iar daca ma pun sa scriu palmaresul lui in tenisul de masa probabil ca maine inca as fii la tastatura … Adrian Crisan nu a stat doar in sala ca invitat… a discutat cu toata lumea, a dat sfaturi, a explicat… un lucru incredibil pentru un jucator de nivelul lui si tot un lucru incredibil pentru pasionatii acestui sport… iar prezenta lui se datoreaza tot organizatorilor…

Clujul are de toate insa pana acum 5/6 ani nu avea tenisul de masa pentru amatori la nivelul de azi…dar persoanele mai jos mentionate si multi altii au reusit sa il puna pe harta tenisului de masa din Amatur cu cel mai frumos turneu din istoria comunitatii si cu numeroasele turnee organizate in anii trecuti.

Tin sa multumesc si transmit sincerele mele aprecieri tuturor celor implicati in tot ce a insemnat acest Memorial… felicitari Lucian, Levi, Ovidiu Tofeni, intregii echipe Amatur Romania dar si Butterfly Romania !

Felicitari tuturor jucatorilor !

Ma inclin,
Daca ma mai primiti ne vedem si la anu’ !

Sa fiti sanatosi si sa dati pe masa !

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus