AmaTur: Turneu A+ “Cupa Paneth Farkas – O viață pentru tenis de masă” ediția 1, Cluj - Napoca – 16-17 august 2025 (48 Cititori)

"Vă rog să eliminați poza de la profilul Sava Cristian din Pascani."
"Se vor filma finalele?"
"Se pare ca acesti doi frati,au tupeu maxim! Totul a fost premeditat.Cred ca aceasta pedeapsa de 3 ani e blanda pt. fapta lor.Zicea Asteleanu: "Sa va fie rusine".La tupeul lor,cred ca o sa le fie foarte rusine.

Bună ziua.Felicitari pentru turneul A+ de la Cluj Napoca-BTArena. Felicitari celor implicați într-un număr așa de mare și care au desfășurat o munca enormă pt bună desfășurare a competitiei Dar ...pentru ca exista și câteodată un dar ... vreau sa atrag atenția pentru acei care nu vor sa știe ca exista și fair play în acest sport.Voi atasa o mica imagine cu ce fel de palete se joaca la turnee ...uneori sau cateodata...inclusiv la acest turneu.Concluziile se pot trage sau nu se pot...depinde de fiecare dintre dumneavoastră Vă salut

FmTiuS4.md.jpg
Felicitări organizatorilor pentru un week end excelent la Cluj. BT arena, superbă interior , exterior însă anvergura turneului a făcut să fie și câteva minusuri...pe care oricum nu le puteau acoperi....vestiare, dușuri...totuși au fost 250 de suflete in sala și sâmbătă și duminică ...deci real, trecem peste aceste probleme pentru că erau imposibil de pus la dispoziție. De asemenea și suprafața de joc ...foarte grea ..și practic înțeleg că era sigură varianta , mesele ar fi deteriorat "covorul" din nu știu ce material special ..asta daca nu cu va era parchet special pentru sali de sport!
Una peste alta, a fost super atmosfera, jocuri faine și pentru asta va mulțumim tuturor!
Probelemele? Cele reale? Cred că deja le știm cu toții și nu are sens sa mai comentez și eu inutil pentru că se vor lua măsurile ce se impun!
Eu mai am câteva întrebări ...
A cui este paleta asta?
Cine a avut tupeul sa folosească o asemenea paleta?
Cine l-a învățat pe acest jucator sa facă această măgărie?
Elaboram mai târziu ...poate după ce primesc eventuale răspunsuri ...nu de alta dar e aproape la fel de multa nesimțire și lipsa de fair-play ca și în cazul celor 2 frați ....
"Acțiuni" repetitive cu intenția de a înșela/ păcăli alți jucători!

Foarte talentat😍
Chiar nu voiam sa mai zic nimic dar din moment ce ti-am vazut numele in comentarii am zis ca merita precizat.
Tinand cont de anvergura turneului eu zic ca era frumos sa-ti joci ultimul meci din grupa superioare fiindca(nu zic ca ai fi castigat sigur dar era o sansa)si astfel aveau eu o sansa sa merg mai departe,mai ales ca scuza ta a fost destul de penibila(ai spus ca tu nu poti sa joci intr-o astfel de lumina).
Sper ca pe viitor sa fii putin mai fairplay!
Turneul a fost extraordinar,o experienta ce nu o sa fie uitata,multumim tuturor care au ajutat la organizare.

Nu că ar conta , dar scriu câteva impresii !
Orașul - splendid (clădiri, bulevarde , străzi , oameni )
Sala - impozanta (o mai văzusem)
Categoria elite - de vis (tinerii jucători au adus + valoarea

...noi suntem pasionați de tenis de masa , de socializare in același timp . In acea sala , unii dintre noi , ne "rătăcisem" . A lipsit , cu desăvârșire , atmosfera pe care o cunoaștem (cu toții) . Poate alcool , sau lipsa lui 😁a creat acea stare .
Votez ; nu sun pentru astfel de competiții ( ne depășesc in intensitate )
De altfel , nici nunțile mari , nu-mi plac !🫣

Acest lucru e mai complicat de realizat datorita faptului ca totul a inceput mai devreme de meciurile pentru 5-8. Ideal ar fi sa se rejoace toate meciurile din partea de jos a eliminatoriilor incepand cu tabloul 32 dar sunt constient ca asa ceva este ceva greu de realizat. Nu doar parcursul lui Giurgiu Alex a fost influentat, inclusiv parcursul lui Ivanoschi si a lui Popescu a fost influnentat.

Penibil ce s-a intamplat, chiar nu credeam ca e posibil asa ceva.
Rejucarea meciurilor de pe tablou ar fi un scenariu ideal, însă foarte puțin probabil, fiind un turneu A+.

Pentru a fi într-o oarecare măsură îndreptățiți jucătorii "păgubiți", mi s-ar părea corect ca fiecare dintre ei să primească atât punctele, cât și premiul turului următor: Ivanoschi Simion (Timișoara) - R32 -> R16, Popescu Petre (București) - R16 -> R8 (medalie) și Giurgiu Alexandru (Sibiu) - R8 -> Locul 3 și cupa aferentă, care se va recupera probabil ulterior.

Se pare că acest "Regal" al tenisului de masă a reușit să ia și mințile unora, frații Sava puteau juca liniștiți între ei finala la categoria "Tupeu". Felicitări maxime organizatorilor pentru turneul anului din cadrul circuitului, a fost memorabil!

THE BEST!

Cel mai tare concurs ever de când particip în cadrul Amatur (exclus Butterfly care e un turneu aparte), cea mai beton sală în care am participat, locuri cât cuprinde, climat perfect, lumina bună, mantinele suficiente, sonorizare hi-tech, toalete intreținute ....
Aș participa oricând în asemenea condiții. Nu spun că a fost perfect dar cu siguranță a fost peste tot ce a fost până acum în amatur.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De ce spun asta? Fac o retrospectivă a majoritatea turneelor la care am participat așa mai ironic dar adevărat:
mergi la turneu și nu ai loc unde sa stai, stai înghesuit pe margine unde mai vin 6 oameni lângă tine, ți se așează pe scaun, îți rup scaunul și apoi pleacă, stă pe scaunul tău și consumă bere, îți pătează scaunul cu bere și tu esti premiat cu niște scuze universale, sau din înghesuială își desfac apa minerală și te spală pe picioare.

Apoi lumina la alte turnee e doar așa simbolică, sau intră lumina soarelui, se face căldură insuportabilă, condens maxim, și bineînțeles dacă oferi feedback real, tu ești omul "negru" că tu ești nemulțumit, nici vorbă să se ia măsuri de îmbunătățire a condițiilor și taxa e sus bine în condiții super slăbuțe.
Taxa? Sus ... Condițiile? Jos.

La unele săli organizatorii nici măcar nu asigură săpun la toalete. Sau e 10 ml de săpun și 490ml de apă în recipient.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Am observat o paletă fără acoperire completă pe o parte, cu 1–2 cm de lemn vizibil pe contur. Conform regulamentului, suprafața de joc trebuie acoperită integral. Nu e nevoie să numărăm zimții lipsă, se vede cu ochiul liber că nu respectă cerințele.

Si la situația de toată rușinea nu mă miră nimic, să te dai drept altul, să ști că tu ești eliminat și să mai participi la o altă categorie, și tot așa cel care trebuia să joace să stea pe margină, e hilar pentru mine, dar de plâns pentru cei afectați. E clar că amândoi au complotat.
Au fost concursuri unde sau furat tricouri (de 10 lei), bidoane de apa (de 30 de lei), palete, papuci, sau furat inclusiv sticlele de apă de lângă propietar pe motiv că îi trebuie să pună lapte, sau să le recicleze... să nu fie lumea tentată să fure o cupă la un turneu A+? E o masură blândă de 3 ani cu suspendare la ce concurs a fost...
Postarea a fost unită automat:

BEJ Sergiu vs PAULETTE Briana |Final Open |BT Arena 2025​

MOLDOVAN H. Csaba vs CIUPE Alin |R32 Elite |BT Arena 2025​

BADEA Mihai vs MOCEAN Dan |R32 Elite |BT Arena 2025​

ANCA Valentin vs APARASCHIVE Paul |R16 Elite |BT Arena 2025​

SIRBU Nicolae vs VITAN Andrei |R16 Elite |BT Arena 2025​

GABUDEAN Dorin vs CIUPE Alin |R16 Elite |BT Arena 2025​

VITAN Andrei vs APARASCHIVE Paul |R8 ELITE |BT Arena 2025​

BADEA Mihai vs CIUPE Alin |R8 Elite |BT Arena 2025​

MARCHIS Maximilian vs TOADER Valentin |R8 Elite |BT Arena 2025​

DOBRIN Adrian vs TOADER Valentin |SF Elite |BT Arena 2025​

VITAN Andrei vs CIUPE Alin |SF ELITE |BT Arena 2025​

TOADER Valentin vs VITAN Andrei |FINAL Elite |BT Arena 2025​

Ultima editare:
Nu că ar conta , dar scriu câteva impresii !
Orașul - splendid (clădiri, bulevarde , străzi , oameni )
Sala - impozanta (o mai văzusem)
Categoria elite - de vis (tinerii jucători au adus + valoarea

...noi suntem pasionați de tenis de masa , de socializare in același timp . In acea sala , unii dintre noi , ne "rătăcisem" . A lipsit , cu desăvârșire , atmosfera pe care o cunoaștem (cu toții) . Poate alcool , sau lipsa lui 😁a creat acea stare .
Votez ; nu sun pentru astfel de competiții ( ne depășesc in intensitate )
De altfel , nici nunțile mari , nu-mi plac !🫣
Alcoolul ar trebui expres interzis la toate turneele... (oricum legea - da, da! exact - interzice în astfel de cadre - publice - consumul de băuturi alcoolice).

Atmosfera e una sportivă... si așa ar trebui să rămână. Socializarea nu are nevoie de alcool.

Scuze ptr off topic (deși ar putea să nu fie)

Un alt mare plus la acest turneu la care nu am putut participa. :))

Buna ziua!

Astăzi după ce s-au mai așezat lucrurile, revin și eu, pentru prima dată cand fac o recenzie la un turneu. Mai demult, ziceam in sinea mea, cum ar fi daca s-ar organiza un turneu in sala polivalentă BT Arena, la acel moment mi s-a părut imposibil de realizat acest lucru, dar ulterior cand am vazut turnul postat pe form, am zis 'WOW'. Nu cred că cei de la Cluj au reușit sa închirieze sala polivalentă ( mi se parea de domeniul utopiei aspectul acesta. Și, iată, cei de la Cluj ne-au surprins mai mult decat placut.... și restul e ISTORIE!!!

Am avut 4 motive personale pentru care am venit la Cluj.

1. Să pășesc pe cea mai grandioasă sala de sport din Romania (aici s-au ORGANIZAT turnee la nivel european, cât și la nivel internațional, chiar internationale). M-am simțit ca in sălile de sport americane. Si să am privilegiul de-a juca, a fost un sentiment unic din toate punctele de vedere. (Nu ai ocazia de foarte multe ori să participi in asemenea sală de sport.

2. Am dorit cu tot din adinsul sa ii privesc pe cei de la categoria Elite. Stiam ca vor participa jucatori de top. A fost o deosebită plăcere să ii urmărești de aproape pe acești titani ai tenisului de masă, care au confirmat de-a lungul timpului în acest sport extraordinar.

3. Să interacționez și să socializez cu mulți prieteni, colegi si cu tot staffului organizatoric, niște oameni extraordinari, care au depus eforturi considerabile, ca noi, să avem din plin cele mai bune condiții de joc, și poate cea mai frumoasă experiență sportivă din viata unui 'amaturist'.

4. Și in ultimul rand, orașul Cluj Napoca, unde am petrecut 5 ani in timpul studenției, oraș care pentru mine are ceva aparte.

În cele din urmă, cuvintele sunt de prisos, pentru mine rămâne, este și va fi cel mai spectaculos turneu de până acum!

Mulțumim Cluj, mulțumim întregului staff organizatoric, mulțumim Butterfly Romania si sincere felicitari premianților de la toate cele 4 categori, și bineînțeles, felicitări tuturor participanților!

Vă salut pe toți, Marius D.

Mezinul Giurgiu Alexandru , merita cel putin medalia de bronz, daca nu chiar una de culoare mai valoroasa. M-a batut in 9-16 dar La felul in care a jucat , avea sanse reale sa joace chiar finala mare. Sa vina un avansat cu acte in regula si sa iti fure o sansa reala, e cel mai urat lucru care se poate inatampla intr-o competie atat de importanta .
Eu zic ca o poza decenta de profil ar trebui sa fie obligatorie pentru toata lumea din circuit, fara nicio exceptie.
Asa cum se reglementeaza circuitul Amatur, asa trebuie respectat, ca ne place sau nu me place, pana la urma ideea e una de armonizare intre circuit , organizatori si jucatori.
Asteptam Clujul sa mai vina cu organizari la fel de faine

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus