Un turneu cu o organizare excelentă marca LOT TT și ASOCIATIA NORD VEST TT,felicitări domnilor

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Felicitări organizatorilor pentru un week end excelent la Cluj. BT arena, superbă interior , exterior însă anvergura turneului a făcut să fie și câteva minusuri...pe care oricum nu le puteau acoperi....vestiare, dușuri...totuși au fost 250 de suflete in sala și sâmbătă și duminică ...deci real, trecem peste aceste probleme pentru că erau imposibil de pus la dispoziție. De asemenea și suprafața de joc ...foarte grea ..și practic înțeleg că era sigură varianta , mesele ar fi deteriorat "covorul" din nu știu ce material special ..asta daca nu cu va era parchet special pentru sali de sport!Bună ziua.Felicitari pentru turneul A+ de la Cluj Napoca-BTArena. Felicitari celor implicați într-un număr așa de mare și care au desfășurat o munca enormă pt bună desfășurare a competitiei Dar ...pentru ca exista și câteodată un dar ... vreau sa atrag atenția pentru acei care nu vor sa știe ca exista și fair play în acest sport.Voi atasa o mica imagine cu ce fel de palete se joaca la turnee ...uneori sau cateodata...inclusiv la acest turneu.Concluziile se pot trage sau nu se pot...depinde de fiecare dintre dumneavoastră Vă salut
![]()
Chiar nu voiam sa mai zic nimic dar din moment ce ti-am vazut numele in comentarii am zis ca merita precizat.Foarte talentat![]()
Rejucarea meciurilor de pe tablou ar fi un scenariu ideal, însă foarte puțin probabil, fiind un turneu A+.Acest lucru e mai complicat de realizat datorita faptului ca totul a inceput mai devreme de meciurile pentru 5-8. Ideal ar fi sa se rejoace toate meciurile din partea de jos a eliminatoriilor incepand cu tabloul 32 dar sunt constient ca asa ceva este ceva greu de realizat. Nu doar parcursul lui Giurgiu Alex a fost influentat, inclusiv parcursul lui Ivanoschi si a lui Popescu a fost influnentat.
Penibil ce s-a intamplat, chiar nu credeam ca e posibil asa ceva.
Alcoolul ar trebui expres interzis la toate turneele... (oricum legea - da, da! exact - interzice în astfel de cadre - publice - consumul de băuturi alcoolice).Nu că ar conta , dar scriu câteva impresii !
Orașul - splendid (clădiri, bulevarde , străzi , oameni )
Sala - impozanta (o mai văzusem)
Categoria elite - de vis (tinerii jucători au adus + valoarea
...noi suntem pasionați de tenis de masa , de socializare in același timp . In acea sala , unii dintre noi , ne "rătăcisem" . A lipsit , cu desăvârșire , atmosfera pe care o cunoaștem (cu toții) . Poate alcool , sau lipsa luia creat acea stare .
Votez ; nu sun pentru astfel de competiții ( ne depășesc in intensitate )
De altfel , nici nunțile mari , nu-mi plac !![]()