AmaTur: Turneu A+ “Cupa Paneth Farkas – O viață pentru tenis de masă” ediția 1, Cluj - Napoca – 16-17 august 2025 (2 Cititori)

Felicitari tuturor si la cat mai multe organizari ;).

Am remarcat pe masa de premiere o carte Paleta si Planeta. Se poate procura de undeva , cumva? Multumesc.

Felicitari tuturor si la cat mai multe organizari ;).

Am remarcat pe masa de premiere o carte Paleta si Planeta. Se poate procura de undeva , cumva? Multumesc.
Bună dimineața !
Vă rog să mă sunați după data de 30 septembrie ( sunt plecat )…. mai sunt 40 de exemplare ( ediție limitată )
Tel : 0740-320255
Mulțumesc !

Buna ziua, vreau sa scot si eu in evidenta o intamplare neplacuta pe care am intalnit-o la turneu. In grupele superioare am jucat impotriva jucatorului Trif Claudiu din Sebes, care de fapt este un alt jucator si anume Pop Dumitru din Oradea. Inainte de turneul de la Cluj, l-am mai vazut la Oradea, pentru ca acolo ma antrenez. In ziua turneului, cand am avut meciul cu el, l-am intrebat daca este de la Oradea pentru ca l-am mai vazut, si mi-a spus ca nu . Rog staff-ul si echipa Amatur sa verifice. Multumesc frumos!

Buna ziua, vreau sa scot si eu in evidenta o intamplare neplacuta pe care am intalnit-o la turneu. In grupele superioare am jucat impotriva jucatorului Trif Claudiu din Sebes, care de fapt este un alt jucator si anume Pop Dumitru din Oradea. Inainte de turneul de la Cluj, l-am mai vazut la Oradea, pentru ca acolo ma antrenez. In ziua turneului, cand am avut meciul cu el, l-am intrebat daca este de la Oradea pentru ca l-am mai vazut, si mi-a spus ca nu . Rog staff-ul si echipa Amatur sa verifice. Multumesc frumos!
Bună ziua !
A ajuns și la noi această “situație “…
INCREDIBIL
•Pop Dumitru -Oradea - MP de Open
•Trif Claudiu - Sebeș - MP de Hobby
… am rămas fără cuvinte și cu un gust amar 😕
Conducerea Amatur este la curent ! (au fost sesizați)
In aceste momente se strâng probe (și sunt destule ) și cu siguranta o sa vina cu lămuriri !
“ULCIORUL NU MERGE DE MULTE ORI LA APĂ “….. “domnilor”

Bună ziua,
Mă numesc Suciu Daniel – Alba Iulia – ID_Amatur 26775. Aș dori să semnalez o posibilă substituire de persoană la turneul A+ din Cluj Napoca din data de 17 august 2025, categoria Hobby. Este vorba de jucătorul TRIF CLAUDIU – Sebeș - Hobby cu care am jucat în 9-16 la turneul menționat. Suspiciuni am avut încă din timpul partidei deoarece jucătorul care s-a prezentat la masă insista foarte mult pe faptul că nu-l interesează rezultatul întrucât se grăbește acasă (nu era un turneu oarecare, era un turneu A+ într-o arenă renumită!) iar nivelul jocului etalat în acea partidă a fost cu mult peste nivelul categoriei Hobby. În plus, încă de la primele schimburi de mingi, am conștientizat că valoarea adversarului este mult peste valoarea mea (joc tenis de masă de 2 ani, începând acest sport la vârsta de 55 ani, 40 turnee, 312 meciuri, 217 adversari) și totuși cred că m-a lăsat să câștig cu scorul de 3-2. Din acest punct de vedere nu am fost nedreptățit, dar am hotărât să semnalez acest caz datorită faptului că am fost sunat de o persoană care, fără să cunoască suspiciunile mele, mi-a relatat suspiciunile proprii. Mi-a descris jucătorul Trif Claudiu ca fiind un tânăr de 25-30 ani, cam 1,70, subțire și cu barbă pe când eu am jucat cu o persoană în vârstă de 45-50 ani, masiv, cam 1,85, cu păr grizonat. Dacă, în urma unei eventuale anchete Amatur, sunt necesare informații suplimentare, vă stau la dispoziție.

Bună seara
Ma numesc Bădescu Lucian și în dimineața zilei de 17 august am fost la turneul de la Cluj Napoca și am ajuns acolo la ora 8,30 și în fata mea a venit și numitul Pop Dumitru venind la sala l-am mai văzut în sala la masa de tenis în perioada de la incalzire și l-am mai văzut în cursul zilei de duminica cam pe la prinz el venea din direcția fast-food-lui și era însoțit de un tip mai mic de stattura și mai corpolent, în data de 24 august Blaj Cristian ma întrebat cum îl cheamă și eu i-am confirmat ca Pop Dumitru și am întrebat de este interesat de el și mi-a spus ca ajucat cu el la turneul de la Cluj Napoca și ca la întrebat dacă este de la Oradea la care Pop Dumitru a negat acest lucru.
Dacă toată aceasta poveste se dovedește a fi reala și din câte vad este sa le fie rușine la toți cei implicați

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus