Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cu părere de rău,se retrage Mariana Stan datorită problemelor medicale(fractura picior)! Mulțumesc pentru înțelegere!
Din Campina la elite ***************** as dori in grupa cu Sawer togger easy p daca se poate sa testam noua arma cu el (prietenii stiu cine)
Din Campina la elite ***************** as dori in grupa cu Sawer togger easy p daca se poate sa testam noua arma cu el (prietenii stiu cine)
- ... ne pare rau ca ti-ai fracturat piciorul...:shock:
... si nutrim un sentiment de tristete ca nu esti cu noi la acest frumos turneu... :shh::surprised::lol:
- ... Totusi... uitandu-ne... "DISCRETI" :lol::lol::lol: ... la picioarele tale ramanem placuti impresionati de faptul ca ele sunt suficient de puternice ca sa nu se fractureze...
- ... Intrebarea este ???...??? "Cum ai reusit sa faci o fractura"... ???
- GANDINDU-NE TOTUSI... CA SI TITANICUL A FOST CONSTRUIT SA NU SE SCUFUNDE... SI UITE UNDE A AJUNS...
- ...Ne pare rau daca suferi din cauza fracturii...:think:... si ne bucuram daca "Fractura" este un concediu neprogramat dar care este bine venit in perioada asta... important este sa fie intr-o locatie de "Lux" asa cum iti place tie... :lol::lol::lol:
- ORICUM AR FI NOI AM INTELES..."NU ESTI ALATURI DE NOI TURNEUL ASTA"...
Oricum eu vin la galerie cu toba si palarie mexicana si vuvuzela,intru si la tenis si la meci,la valoarea mea sunt doar spectator.:lol::lol::lol::lol:
- ... ne pare rau ca ti-ai fracturat piciorul...:shock:
... si nutrim un sentiment de tristete ca nu esti cu noi la acest frumos turneu... :shh::surprised::lol:
- ... Totusi... uitandu-ne... "DISCRETI" :lol::lol::lol: ... la picioarele tale ramanem placuti impresionati de faptul ca ele sunt suficient de puternice ca sa nu se fractureze...
- ... Intrebarea este ???...??? "Cum ai reusit sa faci o fractura"... ???
- GANDINDU-NE TOTUSI... CA SI TITANICUL A FOST CONSTRUIT SA NU SE SCUFUNDE... SI UITE UNDE A AJUNS...
- ...Ne pare rau daca suferi din cauza fracturii...:think:... si ne bucuram daca "Fractura" este un concediu neprogramat dar care este bine venit in perioada asta... important este sa fie intr-o locatie de "Lux" asa cum iti place tie... :lol::lol::lol:
- ORICUM AR FI NOI AM INTELES..."NU ESTI ALATURI DE NOI TURNEUL ASTA"...
Revedere!
După o mică pauză, ne vom regăsi sâmbătă la Giurgiu, unde veți avea ocazia în premieră să vedeți/testați/probați și să achizitionați cele mai noi și moderne produse marca andro din colecția 2018/2019.
Dealtfel vom fi prezenți cu promoția verii la cele mai r?vnite tricouri ale anului 2018 Blake si Barry! Acum la un preț promoțional!
Vă asteptăm să ne calcați pragul!
Sa ne revedem cu bine!
![]()
Hey! Nu este un concediu programat ! Am lovit cu piciorul unde nu trebuia și mi.am fracturat degetele ! îmi pare rău ca nu sunt la concurs cu voi dar cu siguranța data viitoare îmi voi lua revanșa! Petrecere frumoasa și mult succes tuturor !
Sent from my iPhone using Tapatalk