Salutare tuturor,
Sper ca a-ti ajuns toti acasa cu bine!
Na că am fost și organizator, ajutor ce-i drept dar a fost ceva..
Ajuns si eu acasă.. cu o oboseală și niște dureri lombare destul de serioase, dar cu bucuria, mandria si satisfacția ca am reusit sa ducem la final totul, predand sala cum am primit-o si zic eu.. a fost un turneu cu happy end.
Tin sa vă multumesc in primul rand, vouă participanților care ne-ați suprins intr-un mod foarte placut fiind prezenți intr-un numar atat de mare și bineinteles pentru faptul ca v-ați mai "sacrificat" o sâmbătă sa fiti din nou in s?nul familiei Amatur, d-lui Org. Principal Ion Macarenco, fără de care acest turneu nu ar fi fost posibil, d-lui. Org. Tehnic Dan Bodeanu, care la butoane a făcut posibilă jucarea meciurilor intr-un ritm bun spun eu, dar si celor ce au pus umărul la buna desfășurare.
Sunt constient ca nu am reusit sa multumim pe toata lumea, dar credeti-mă pe cuvant, atât eu cât și colegii mei am incercat să va oferim conditii demne de o competiție Amatur Romania.
Personal imi reprosez si imi cer scuze oficial că nu am sesizat din timp lipsa ventilatiei în spatele sălii,(credeam ca merge in toata sala la aceeași intensitate) totuși ma bucur ca au fost persoane ce mi-au semnalat acest incident (păcat ca a fost prea târziu), la urmatoarele editii, daca vor mai fi, vom sti.
Ce consider ca este mai important, este faptul ca prin mici greșeli reparabile, spuse la timp, chiar pe loc, fără jenă, putem âmbunătății situații ce pot degenera si/sau strica chiar si relații ce se construiesc în timp cu trudă.
Multumesc pentru încrederea oferită si ca organizator, după cea de jucător si vânzător!
Felicitări câștigătorilor și cinste învinsilor!
Sa ne revedem sănătoși!
Cu prietenie,
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk