AmaTur: Turneu A "Cupa Table Tennis Team", București - 18.08.2018

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Felicitari castigatorilor si organizatorilor! A fost un turneu frumos....

Daca a gasit cineva un tricou portocaliu cu guler, sa il lase la dl. Macarenco sau la dl. Bodeanu. O seara buna tuturor!

Felicitări tuturor participanților și câștigătorilor de la toate categoriile!..
Un turneu frumos și tare, la nivel de participanți!..

dacă a găsit cineva un tricou negru, inscripționat ”Enciu” pe spate, rog să anunțe aici sau personal la tel. 0725914012.

Mulțumesc!

Felicitări,Nițu Serban,un campion :)
Un trofeu pe deplin meritat,se pare că am avut dreptate la început cu pronosticul!
Chooo,la cat mai multe deoarece meritati!

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

- La Open in Gr Sup. 12

- Gaitan Tiberiu are doua victorii - rezultatul este corect trecut in foaie - dar gresit este trecut Gaitan pe locul doi
- Valcea Daniel are o victorie - si este trecut gresit pe locul unu

- Probabil ca am fi avut fiecare mai departe "Traseul celuilalt cu alte sanse"... 😉 :think: :lol: :lol: :lol:

Cinste castigatorilor, felicitari tuturor participantilor, multumiri organizatorilor pentru efortul depus.
Un turneu puternic si echilibrat.
O singura nemultumire, referitoare la sistemul de joc la amatori: daca anuntam un anumit sistem, ar fi onorabil sa-l respectam. Schimbarea sistemului pentru un numar mai mare de participanti la un turneu nu inseamna si o credibilitate pe termen lung.
Cu toate acestea a fost un turneu reusit.
Multumesc

- FELICITARI CASTIGATORILOR... A FOST PENTRU VOI ... "ZIUA CEA MARE..." 👍 👏

- Panea Ovidiu Felicitari pentru Locul Unu la Elite... - De mult voiam sa te vad acolo..."Sus" 👍 👏

- Organizatorilor... Felicitari si numai "De Bine"... 👍 👏
- Sala a fost super... iar organizarea pe masura... 👍👏...
- Dan Bodeanu si George Durdun au tinut in permanenta sub control toate evenimentele din derularea turneului, facand din acesta "Unul de Succes"
- Multumiri maxime pentru amandoi si pentru toate ajutoarele pe care le-ati avut... - efortul pe care l-ati facut impreuna a transformat turneul din unul obisnuit in unul de succes...

- Salut cu mare drag pe toti jucatorii apropiati care stiu cum sa faca revederea foarte Ok si atmosfera de turneu competitiva - prietenoasa si super placuta

- SA NE VEDEM SANATOSI SI DORNICI DE MECIURI FRUMOASE SI TENIS CE CALITATE LA URMATOARELE TURNEE AMATUR

Salutare tuturor,

Sper ca a-ti ajuns toti acasa cu bine!
Na că am fost și organizator, ajutor ce-i drept dar a fost ceva..
Ajuns si eu acasă.. cu o oboseală și niște dureri lombare destul de serioase, dar cu bucuria, mandria si satisfacția ca am reusit sa ducem la final totul, predand sala cum am primit-o si zic eu.. a fost un turneu cu happy end.
Tin sa vă multumesc in primul rand, vouă participanților care ne-ați suprins intr-un mod foarte placut fiind prezenți intr-un numar atat de mare și bineinteles pentru faptul ca v-ați mai "sacrificat" o sâmbătă sa fiti din nou in s?nul familiei Amatur, d-lui Org. Principal Ion Macarenco, fără de care acest turneu nu ar fi fost posibil, d-lui. Org. Tehnic Dan Bodeanu, care la butoane a făcut posibilă jucarea meciurilor intr-un ritm bun spun eu, dar si celor ce au pus umărul la buna desfășurare.
Sunt constient ca nu am reusit sa multumim pe toata lumea, dar credeti-mă pe cuvant, atât eu cât și colegii mei am incercat să va oferim conditii demne de o competiție Amatur Romania.
Personal imi reprosez si imi cer scuze oficial că nu am sesizat din timp lipsa ventilatiei în spatele sălii,(credeam ca merge in toata sala la aceeași intensitate) totuși ma bucur ca au fost persoane ce mi-au semnalat acest incident (păcat ca a fost prea târziu), la urmatoarele editii, daca vor mai fi, vom sti.
Ce consider ca este mai important, este faptul ca prin mici greșeli reparabile, spuse la timp, chiar pe loc, fără jenă, putem âmbunătății situații ce pot degenera si/sau strica chiar si relații ce se construiesc în timp cu trudă.

Multumesc pentru încrederea oferită si ca organizator, după cea de jucător si vânzător!
Felicitări câștigătorilor și cinste învinsilor!

Sa ne revedem sănătoși!

Cu prietenie,

Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

S-au gasit în sala următoarele echipamente ce se gasesc la dl. Prof. Ion Macarenco - 0744.528.592

Cei ce își recunosc bunurile sunt rugați să ia legătura cu dl. Prof. pentru a intra în posesia lor.
ed8cbe6820a3a71eb76af5f68a2cc418.jpg
930fd0c276907f325e1abe1f0c0fdbfe.jpg
ab5a931e11d0833c3fb43d961825d8b3.jpg
c2d508e111f445aed70241bbd09b6483.jpg
4597f76757f47dbc09a8e3fb75c6f61e.jpg
226666e3a287b50e10685705d065bfb1.jpg
539bdda615b0d5da3ef31af1bb8653fd.jpg
a32a6307ec21d6b00542443ceec2885b.jpg
d5839c4e4edbaa505cb7a4b474870d23.jpg

Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

Back
Sus