Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
la ultima participare apare pe lista de inscrieri astfel:
Dumitru Traian, București, 1606 - 24 - OW
S-a înscris la receptie. Nu stiu cum sa dau de el. Poate ma ajuta cineva cu un contact de al lui. Parerea mea e ca tot la open ar trebui să joace.Corect. Asta e linia de clasament cu care a intrat la ultimul turneu. Dar cele 0v de la acest ultim turneul i-au cobor?t media la 16 și, implicit, i-au modificat categoria.
?n plus, ar mai putea fi o explicație pentru acel ultim turneu cu 0-3 pe linie. E posibil să fi fost absent și partenerii din grupă să fi trecut 0-3 la toate meciurile.
Eu i-aș propune să evolueze la Open, pentru că aceia ?i este valoarea.
Numai ca nu avem suport regulamentar sa nu-l acceptam la Avansati, daca omul ar insista sa joace acolo.
Vorbeste cu el Catalin, daca ai cum sa dai de el si explica-i situatia. Poate nici nu cunoaste exact regulamentul.
Dumitru Traian rămâne la Open.Corect. Asta e linia de clasament cu care a intrat la ultimul turneu. Dar cele 0v de la acest ultim turneul i-au cobor?t media la 16 și, implicit, i-au modificat categoria.
?n plus, ar mai putea fi o explicație pentru acel ultim turneu cu 0-3 pe linie. E posibil să fi fost absent și partenerii din grupă să fi trecut 0-3 la toate meciurile.
Eu i-aș propune să evolueze la Open, pentru că aceia ?i este valoarea.
Numai ca nu avem suport regulamentar sa nu-l acceptam la Avansati, daca omul ar insista sa joace acolo.
Vorbeste cu el Catalin, daca ai cum sa dai de el si explica-i situatia. Poate nici nu cunoaste exact regulamentul.