AmaTur: Turneu A "Cupa Unirii", București - 25/26.01.2020

la ultima participare apare pe lista de inscrieri astfel:
Dumitru Traian, București, 1606 - 24 - OW

Corect. Asta e linia de clasament cu care a intrat la ultimul turneu. Dar cele 0v de la acest ultim turneul i-au cobor?t media la 16 și, implicit, i-au modificat categoria.
?n plus, ar mai putea fi o explicație pentru acel ultim turneu cu 0-3 pe linie. E posibil să fi fost absent și partenerii din grupă să fi trecut 0-3 la toate meciurile.

Eu i-aș propune să evolueze la Open, pentru că aceia ?i este valoarea.
Numai ca nu avem suport regulamentar sa nu-l acceptam la Avansati, daca omul ar insista sa joace acolo.

Vorbeste cu el Catalin, daca ai cum sa dai de el si explica-i situatia. Poate nici nu cunoaste exact regulamentul.

Corect. Asta e linia de clasament cu care a intrat la ultimul turneu. Dar cele 0v de la acest ultim turneul i-au cobor?t media la 16 și, implicit, i-au modificat categoria.
?n plus, ar mai putea fi o explicație pentru acel ultim turneu cu 0-3 pe linie. E posibil să fi fost absent și partenerii din grupă să fi trecut 0-3 la toate meciurile.

Numai ca nu avem suport regulamentar sa nu-l acceptam la Avansati, daca omul ar insista sa joace acolo.

Vorbeste cu el Catalin, daca ai cum sa dai de el si explica-i situatia. Poate nici nu cunoaste exact regulamentul.
S-a înscris la receptie. Nu stiu cum sa dau de el. Poate ma ajuta cineva cu un contact de al lui. Parerea mea e ca tot la open ar trebui să joace.

Trimis de pe al meu SM-A705FN folosind Tapatalk

Dumitru Traian rămâne la Open.

Dumitru Cristina si Tănase Adelina hobby

Serban Kariss si Stoica Patricia hobby

Datorita numarului foarte mare de participanti inscrisi deja, peste 300, suntem nevoiti sa renuntam la grupele superioare, pt toate cele 4 categorii, astfel incat numarul participantilor sa fie cat mai mare iar turneul sa se poata termina intr-un interval orar decent.
Se modifica sistemul de joc, astfel:
- Se joacă în sistemul cel mai bun din 5 seturi (3/5);
- Grupe inferioare de câte 5/6 jucători – se califică primii 4;
- Capi de serie grupe inferioare – conform MP;
- Fara grupe superioare!!!!!
- Tablou eliminatoriu de 16,32,64;
- Ordine favoriți eliminatorii – conform număr de ordine grupe inferioare.
- Tabloul eliminatoriu se generază automat;

Categoriile Avansati si Hobby vor incepe la ora 15.30!!!
- Elite – maxim 72 participanți; Duminica, 26 Ianuarie, 09.00 – 16.00.
- Open – maxim 96 participanți; Sambata, 25 Ianuarie, 09.00 – 16.00.
- Avansați – maxim 96 participanți; Sambata, 25 Ianuarie, 15.30 – 22.30.
- Hobby – maxim 96 participanți; Duminica, 26 Ianuarie, 15.30 – 22.30.

Ultima editare:
Back
Sus