AmaTur: Turneu A Cupa '' Viva Sport '' Turneu '' A '' 26 aprilie 2014 amatori + open

Foarte interesant contorul de masurare a reputatiei pentru "iondinicescu": cand dai "imi place mesajul" valoarea negativa in loc sa se micsoreze in modul, ea creste (ceea ce nu se intampla acum cateva zile). N-am incercat cu "Nu-mi place mesajul" pentru ca nu era cazul.

Foarte interesant contorul de masurare a reputatiei pentru "iondinicescu": cand dai "imi place mesajul" valoarea negativa in loc sa se micsoreze in modul, ea creste (ceea ce nu se intampla acum cateva zile). N-am incercat cu "Nu-mi place mesajul" pentru ca nu era cazul.

Daca intrati pe Userul" iondinicescu" la sectiunea" multumesc,imi place" o sa constatati ca in aceleasi momente cu dumneavoastra eu reciteam aberatiile acestuia referitoare la "Sevraj",cind ii dorea moartea si vorbea de parastasuri si pomeni la adresa lui Mihai,lucruri care le-am onorat cu mai multe "Nu imi place".Nu am facut-o din automatism cum preciza Mihai la un moment dat,sunt destul de rational si cind a fost sa accesez "imi place" l-am accesat inclusiv pentru acest paranoia.Si Ceausescu a facut lucruri de laudat si nu putine,dar cind a exagerat in paranoia l-au impuscat.

Cu stima Emi

P.S.Scuze 'Viva Sport" pt aceasta interventia la acest post,am fost dator lui "Mihais mioveni" cu o expilicatie.

Pe principiul "nu inteleg cum vine mingea din iarba si nu stiu cum sa o lovesc" poate vreti si un turneu in care sa se serveasca numai drept ca e cam aceasi problema... "nu inteleg cum vine mingea din serviciu si nu stiu cum sa o lovesc"

Ma bucur ca avem organizatori de turnee hazlii. Asta cred ca e si ideea in Amatur: placerea mare de a participa, de a face miscare si de a te binedispune. Felicitari organizatorilor de la Viva Sport si castigatorilor.

La acest turneu avem sau aveti nemotivati?...sau vreun nemotivat?
Nu va suparati, intreb si eu, poate s-a omis.
Multumesc!

Back
Sus