Echipament pentru Tenis de Masa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
sal

sal

toti care ii stiu spun despre lemnele kreanga ca sunt o mare tzeapa, pret mare, si calitate a jocului nexam, adica foarte slaba....eu iti doresc sa-l vinzi...., ma rog, n-o fi chiar tzeapa, eu asa am auzit de la cunoscatori...

mersi de "reclama" :D
nu spun nici ca e bun, nici ca e rau ... e un lemn rapid, control ok, e usor... unui jucator cu un stil ofensiv s-ar putea sa-i placa... calitativ intra in categoria primorac, gergely, etc. doar ca e mai scump ... oricum o sa recomand celor interesati sa caute pe cineva care are kreanga carbon si dea cu lemnul inainte de a da banii ... in rest :D sanatate si noroc

ar fi o strategie buna :D

altfel recomand celor interesati sa citeasca pe forum discutiile legate de acest lemn

toate cele bune

Bryce Speed,neagra, 2,1

Bryce Speed,neagra, 2,1

Sriver FX max rosie sau Tackifire Special Soft 2.1,neagra + diferenta pentru o fata Bryce speed ,neagra, 2,1(eventual ,fx, PowerSponge,1.9,etc.)

Mi-as lua si eu unul, sa joc cu el in grupe, dar poate-mi prind degetele pe acolo pe undeva :P
E interesanta si reclama la el: indiferent daca pierzi sau cistigi, sigur toata lumea isi va aminti de tine.

t

t

a jucat cineva cu fețe TENERGY 05 de la butterfly? un spin de11,5 pare interesant

Nici pe afara n-au jucat multi deocamdata. Pe la noi o sa joace, in curand...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus