Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Pe partea de FH ma descurc dar cu BH la primire resping sus sare inalt . Rakza 7 soft de2.0 ar merge mai bine pe BH Pt un control mai bun.Joc cam de 2/sapt.Un sfat. MultumescJoc ofensiv mixt cu un+ pe FH
Lemn TBOFF-
Fete Donic Baracuda big slam max pe FH/BH
Salut!Pe partea de FH ma descurc dar cu BH la primire resping sus sare inalt . Rakza 7 soft de2.0 ar merge mai bine pe BH Pt un control mai bun.Joc cam de 2/sapt.Un sfat. Multumesc
Salut!Salve
1. Ce joc practicati
Mixt cu inclinatii spre ofensiv
2.Cu ce jucati mai mult - joc mai mult de FH
Forehand - ima place la nebunie topspin, dar acum incerc si lovituri drepte
Pe BH, imi ies cat de cat drive-urile, cate un pic block-urile si taiatele.
3. Care este setup-ul actual cu care jucati
Lemn - Bty Timo Boll All+
Fata FH Bty - Tackiness-D
Fata BH - Tackiness-D
Un pic de istoric: m-am decis sa ma apuc mai serios de ping pong acum 7-8 luni. Am inceput cu o paleta preasamblata, apoi am luat o paleta formata din LKT Instinct+, cu FH LKT Rapid Speed si BH LKT Rapid Soft. Paleta mi s-a parut rapida pe partea de FH si un pic imprevizibila.
Am avut noroc sa iau paleta actuala la un pret bun. Joc de 2 luni cu paleta, mai am de gand sa mai joc inca pe atata, dar vreau sa ma interesez din timp ce fete pot sa pun pe lemn(lemnul il pastrez) pentru ceva mai mult spin si viteza, dar sa ramana controlul de acum.
Mentionez ca fetele de acum (Bty Tackiness-D) au 4 ani de cand s-au lipit pe lemn, si colegii imi spun ca sunt cam uzate, dar mie imi place ca imi ofera control.
Salut!Salve baieti,
Am un setup format din TBS si fete Acuda S2 dar imi pare cumva sec, rigid, liniar nici nu stiu cum sa-i zic. Am incercat o paleta care avea tot TBS dar fate Sriver G3. Mi s-a parut GENIALA- cumva moale, dar vie, cu control. Asa ca ma uit pe site-ul de la bistrita si vad ca Sriver G3 are buretele mai tare dacat T05, dar in statistici T05 e mai rapida decat Sriver G3. Acum ca tot omu' recunosc ca-mi curg balele la un T05 dar nu stiu cum se comporta ...
Ce ziceti? Sa ma rezum la Sriver G3 sau sa incerc un T05 pe FH?
Multumesc,
Gelcu
Cu mare placere, doar ca eu am acum o perioada mai aglomerata în afara tenisului. Puteti lua legatura cu George Durdun si el va va îndruma foarte bine atât legat de materiale, cât si de stilul de joc.Va multumesc mult pt sfat.As fi bucuros daca intamplator sau planificat, ne-am vedea sa dam 2 mingii la viva. Sunt sigur ca as primi cateva indrumari mai concrete despre fete , lem , si stilul de joc.
Va multumesc mult.
Setup-ul pe care il detii este unul intradevar hobby, care din pacate te limiteaza.Salut !
As vrea sa stiu si eu ce paleta mi s-ar potrivi . ( Nu am mai avut o paleta prof ) .
1. Ce joc practicati
Mixt ( Joc si ofensiv cat si defensiv , cred ca mai acentuat pe ofensiv , dar si defensiv )
2.Cu ce jucati mai mult
Mixt ( Joc cu amandoua , trag cu amandoua scot cu amandoua , acuma depinde cum vine mingea ... )
3. Care este setup-ul actual cu care jucati
Este o paleta hooby am si poze cu ea :![]()
Lemnul este unul bun, de nivel incepator, dar poate fi bun si la avansati (depinde stilul de joc), un elev de al meu a jucat cu el timp de 2 ani cu Donic Baracuda 2.0mm (tot la recomandarea mea) pe el, iar de curand i-am schimbat fetele cu Yasaka Rakza 9 2.0mm si setup-ul s-a schimbat intr-unul mult mai bun, cu mai multa viteza.salut george ! am inceput cam de un an sa aprofundez acest sport,incercand sa-l practic cat mai corect . momentan am setup : lemn: donic burn off- / fh :donic sonex jp gold / bh : donic baracuda . joc ofensiv, si am inceput sa folosesc cat mai des lovituri topspin , atat cu bh , cat si cu fh . sa zicem ca joc 65% cu bh . mi se pare ca acest setup nu prea " agata mingea " . am de gand ca pe lemnul care-l am sa pun pe fh : rakza 7 si pe bh ; rakza 7 soft . te rog sa-mi spui parerea ta despre acest setup . mentionez ca am incercat fetele , dar pe un alt lemn ( nu am retinut firma ) si dadeam chiar bine .
Salut!De cateva zile folosesc pe FH galaxy moon si am constatat ca arunca mingea, pe loviturile de topspin, mult mai sus decat sunt eu obisnuit(pana acum foloseam 729OEM si lemn instinct+). Astfel mi se intampla mult mai des decat pana acum sa dau mingea peste masa. Intrebarea este dak trebuie sa mi schimb cumva tehnica de lovire(ceea ce n ar fi rau in totalitate, pt k sunt convins k nu lovesc prea bine). Pe BH n am nici o problema, folosesc Galaxy mars2( de la prima lovitura mi am dat seama k mi se potriveste) care arunca mingea mult mai jos si imi intra f usor pe masa tot. Am observat k eu am tendinta sa dau o lovitura de topspin f verticala pe Fh. M am gandit la mai multe varinate: sa dau o lovitura mai orizontala, sa acopar mai mult mingea(ceea ce am observat k nu fac), sa iau mingea pe partea de coborare. Pana acum se pare ca nici o varianta nu functioneaza grozav, poate mai am nevoie de timp sa ma adaptez; sau poate k trebuie sa schimb fata?
Salut!Marian Suceava
loc amatur 405
Blade ; yasaka sweden clasic
FH : huricane III
BH ; tibhar nimbus sound
Joc cel mai des cu BH -ul .
ordine de joc cel mai des : langa masa, atac si mixt.
As dori sa ma ridic la un alt nivel decat cel actual.
Toata stima si consideratia pentru tot ce faceti in legatura cu Tenisul de masa.